USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Треба закушувати», – Лапіна жорстко висміяли через його параною

13 Січня 2018 17:52
Нардеп від Луцька Ігор Лапін побачив у звичайній хустинці ведучого телеканалу 1+1 Олександра Попова так звану «колорадську стрічку». Коли ж десятки користувачів почали висміювати параною депутата та порадили «закушувати», «краще лікуватися» та не шукати «зраду» на порожньому місці, нардеп просто видалив допис.

Вранці 13 січня нардеп розмістив фото ведучого програми «Сніданок з 1+1» на своїй сторінці у Фейсбуці та почав обурюватися носовою хустинкою ведучого. «Може, в мене після двох контузій поганий зір?» - іронізував нардеп.

Ймовірно, її візерунок здався нардепу схожим на Георгіївську стрічку, яку часто називають «колорадською». Проте цього нардеп у своєму дописі не пояснив - здогадуватись довелось читачам. Останні ж висміяли як параною депутата, так і його спроби у будь-чому знайти «зраду». Адже на піджаку ведучого був аксесуар, який навіть віддалено не схожий на кольори Георгіївської стрічки.
Фарс нардепа тут же висміяли та декілька разів порадили видалити допис, що він і зробив, зрозумівши, що безпідставно звинуватив телеведучого та осоромив себе.

«Думаю, у вас проблеми із зором», - пише користувач Julia Tolonen. Відразу після цього користувач Антон Степюк продемонстрував детальні фото аксесуару ведучого, на якому немає і натяку на сепаратистську символіку.

«Зрада!!! А!!! Чувак, не позорь себе та видали пост», - порадила нардепу Анна Ніконенко.

«Лапін, лікуйтеся! Бажано не тільки очі, ще й голову!», - пише Таня Сидорчук-Мельник.

«Горе-депутат, вони ще закони приймають. «Політична еліта» трясця йому. Кажуть треба закусувати», - радить нардепу Ярослав Ланецький.

«Там колорадська стрічка і не вгадується. Навіть з моїм поганим зором бачу, що не воно. Видалість пост, а», - пише Олена Сінченко.

«Де**лоїд з поганим зором, а не депутат», - так охарактеризував Андрій Дубінін нардепа Лапіна.

«Мда… це називається параноя», - пише Андрій Собчук.
Окремі користувачі висловили припущення, що враховуючи «продуктивність» роботи нардепа для своїх виборців, ця каденція стане останньою для Ігоря Лапіна.

«Хах, Ігор Лапін не знає, до чого вчепитися. Це перша і остання каденція ваша», - зазначив Андрій Кравченко.

Тим часом Луцьк, де-факто, залишився «сиротою» при живому нардепі, який не виявляє законодавчої ініціативи і не працює ані з виборцями, ані з місцевою владою. Ігор Лапін проігнорував прохання міської влади допомогти у вирішенні блокування рахунків «Луцьктепла», надіславши відписку.

Так само як і лучан, які просили його допомогти в облаштуванні паркану задля безпеки дітей поруч з ТРЦ «ПортCity» та звичайних луцьких пенсіонерів, яким банально не вистачає на ліки та продукти з мізерної пенсії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Я Показати IP 13 Січня 2018 18:01
А де воно контузії отримало. Напевно в Луцьку по барах.Іначе таких фактів ніхто не бачив і не знає...
лучанин Показати IP 13 Січня 2018 18:17
Шкода, що він на крові наших братів і синів став депутатом. Шкода ...
??? Показати IP 13 Січня 2018 18:20
Ото рекламу безкоштовну Лапіну роблять...
Анонім до ??? Показати IP 14 Січня 2018 11:32
Ну його на ф*г таку рекламу
Анонім Показати IP 13 Січня 2018 18:20
.."через його паранойю"?то більше в депутати не вибирати!
а все просто Показати IP 13 Січня 2018 18:20
Дивуються, чому у нас такий бардак. Так депутати ж інваліди.
Qwe Показати IP 13 Січня 2018 19:40
В нього громадська приймальна в кума в магазині Сазан на північці. Часто там його видно. Проводить зустрічі з «виборцями»
антон Показати IP 13 Січня 2018 19:57
він реально кришує юстицію на Волині, Кухарика і весь конфіскат.
кгб Показати IP 13 Січня 2018 20:30
Це п*д*р! І за свої слова відповідаю!!!
дух до кгб Показати IP 13 Січня 2018 23:50
згідний на всі 100%.
123 Показати IP 13 Січня 2018 23:01
Лапін - ФСБешна гидота. Він вчився в Росіі в Курганському військовому училищі на політрука,а такі з КДБешних рук виходять тільки мертвими.
ТУЗ Показати IP 14 Січня 2018 02:55
Із-за такого ПАРАНОЇКА, на Донбасі полягло тринадцять кращих воїнів! Николай Королько, Алиев Иончу, Афи Оглы, Виталий Бойко, Илья Василаш, Михаил Вербовой, Александр Давыдчук, Орес кисть, Сергей Коврига, Иван Кулиш, Станислав Менюк, Игорь Римар, Павел Топольский, Сергей Шостак... Але це ще не все! -Когда по раненых приехал наш земляк Сергей Троцюк из Ковеля, то он был шокирован: те, кто был еще жив, к сожалению, были уже безнадежны. Он загрузил ребят и, когда ехал по дороге встретил Игоря Лапина. Выскочив из машины, Сергей схватил нашего "командира" за воротник со словами "ты наделал скотина?" Потом он еще раз высказывал свои претензии Лапину, за что, наверное, и поплатился, потому что после возвращения был найден под Ковелем якобы сбитый машиной, но с ножевыми ранениями. Вот такую цену заплатили айдаровцы за один приказ "легендарного командира" Игоря Лапина.
айдарівцям Показати IP 14 Січня 2018 10:57
Хто смертельно поранив Романа Луцюка? Якщо чутки правдиві, чи хтось покараний за цей злочин?
777 Показати IP 14 Січня 2018 11:40
Він просто д*біл..
хехъ Показати IP 14 Січня 2018 11:41
это законодатель...
Катя Марчук Показати IP 14 Січня 2018 15:53
Який сором.А ніби ж був колись людиною.Шкода,що став інвалідом без совісті і честі
громадянин Показати IP 14 Січня 2018 16:53
Це б*дло лапін! Як такого виродка ще наша земля носить! Ганьба, позор, христопродавець! Бігало з картавим Парубієм і відстоювало свої голоси... Самооборона Луцька також впряглася під цього "гниляка"... вогнище розпалювала біля міськради. Біда... Діла треба оцінювати а не передвиборчі обіцянки! Волиняни, будьте обачні і ніколи не вибирайте таких "відходів" ! Він не просто зрадник він перевертень совковських часів.
Лучанин Показати IP 15 Січня 2018 09:02
Це просто зараз така мода шукати скрізь зраду і московську руку, от і вирішив пропіаритись зайвий раз. просто зробив це на рівному місці. Коротше, дуже примітивно такі речі виглядають, і не тільки в Лапіна. просто треба займатись реальною роботою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus