USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

ЦВК назвала партії, представники яких увійдуть до складу виборчих дільниць

7 Вересня 2015 08:17
До складу ТВК увійдуть представники політичних партій. ЦВК сформувала склад 640 обласних, районних, міських, районних у місті Києві виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів 25 жовтня 2015 року.

Про це йдеться у повідомленні ЦВК, якеоприлюднили після засідання комісії, - пише "Українська правда".

Рішення прийняли після розгляду подань щодо кандидатур до складу відповідних територіальних виборчих комісій місцевих організацій політичних партій, про утворення депутатських фракцій яких оголосили на першій черговій сесії Верховної Ради України восьмого скликання.

Згідно з ним, у склад ТВК увійдуть представники партій: "Блок Петра Порошенка "Солідарність", "Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", Політичної партії "НАРОДНИЙ ФРОНТ", Політичної партії "Опозиційний блок", Політичної партії "Об'єднання "САМОПОМІЧ", Радикальної партії Олега Ляшка, кандидатури від яких до складу ТВК включаються обов'язково.

Також до складу ТВК включені представники від місцевих організації партій, кандидатури від яких до складу територіальних виборчих комісій включаються за результатами жеребкування, проведеного Центральною виборчою комісією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus