USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Ковелі офіційно рекомендують бойкотувати російські товари

28 Серпня 2014 17:35
Депутатський корпус Ковеля вирішив бойкотувати товари з Росії і звертається до суб’єктів підприємницької діяльності у сфері оптової та роздрібної діяльності з рекомендацією маркувати продукцію російського виробництва, - інформує ПроКовель.

Вони просять торговців маркувати всі товари, які мають штрих-код 460-469. Пропонують на ціннику виразно зображати біло-червоно-синій прапор, щоб покупець бачив, що цей товар має приналежність до країни-окупанта.

«Ми, депутати Ковельської міської ради, - пишуть вони у зверненні, - підтримуємо прагнення ініціативних груп, активістів та представників громадськості щодо бойкоту товарів та послуг, що надаються та приносять прибуток країні, яка чинить військову агресію та території України.

Водночас, багато українців і ковельчан, зокрема, протягом останніх кількох місяців вже воліють бойкотувати товари російського виробництва гривнею – не купуючи продукцію.

Перша хвиля такого прояву патріотизму відбулася ще в березні, після окупації «зеленими чоловічками» Автономної Республіки Крим. Але сьогодні це питання стоїть особливо гостро, адже у нашій державі фактично йде неоголошена війна з Російською Федирацією. Придбання російських товарів – це побічна підтримка економіки цієї держави».

Звернення депутати Ковельської міської ради до суб’єктів підприємницької діяльності підтримали одноголосно на черговій 59-ій сесії міської ради.

До речі, окремі ковельські підприємці з власної ініціативи, не чекаючи звернення від депутатів, у своїх крамницях уже розпочали маркувати спеціальним зображенням на цінниках товари з Росії. І цей крок вони зробили свідомо та зважено, адже добре розуміли, що в результаті понесуть збитки.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, виконавчий апарат Луцькради готує механізм, аби товари російського виробника були в магазинах на окремих полицях і з окремим маркуванням. Відповідні заходи здійснюються на вимогу лучан.

Крім того, лучан закликають «карати гривнею» російських агресорів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Ізя Показати IP 28 Серпня 2014 17:42
І шо!?
Беня Показати IP 28 Серпня 2014 18:04
І ніц!
Анонім Показати IP 28 Серпня 2014 18:08
Пропоную випустити газ з хранилищ! Свободу росiйському газу!
123 до Анонім Показати IP 28 Серпня 2014 19:09
коментар було видалено
вік Показати IP 28 Серпня 2014 18:11
Де ..ли і нічого додати.
Гостья Показати IP 28 Серпня 2014 18:14
коментар було видалено
тзаберіяна Показати IP 28 Серпня 2014 18:26
коментар було видалено
Гостья до тзаберіяна Показати IP 28 Серпня 2014 18:39
коментар було видалено
Придуркуватим депута Показати IP 28 Серпня 2014 18:32
За російські товари, які є в магазинах, Росія вже давно отримала оплату. А в такий спосіб лише будуть отримувати збитки українські підприємці та підприємства. Це ж елементарно...
Наруга над пам'яттю Показати IP 28 Серпня 2014 18:39
Поки місцеві депутати закликають до бойкоту російських товарів, У КОВЕЛІ НАСМІХАЮТЬСЯ НАД ПАТРІОТАМИ УКРАЇНИ. Про це у facebook-групі "Волинські патріоти" пише журналіст Ярослав Гаврилюк: "У той час, коли на Сході йде війна із сепаратистами і найманцями за цілісність нашої країни, коли за Україну гинуть кращі сини держави, у Ковелі за мовчазної згоди місцевої «біло-сердечної» влади встановлено черговий «сюрприз» – у людних місцях, на головних транспортних артеріях міста встановлено рекламні щити, які ображають Революцію гідності, насміхаються над національними символами. Це ж до якої треба дійти підлості, щоб рекламувати бруківку на державному прапорі, а безсмертних патріотів країни зобразити тваринами – пінгвінами! Мабуть, міському голові Олегу Кіндеру подобається, що якась там бізнесова структура, яка торгує бруківкою, заробляючи «грубі» гроші, насміхається над Україною?!"
123 до Наруга над пам'яттю Показати IP 28 Серпня 2014 19:11
Nothing personal, just business.
1234 Показати IP 28 Серпня 2014 19:29
Як діти маленькі. Якщо є російське, але дешевше і краще, як українське чи польське, то звичайно куплю російське, і до одного місця мені ваша політика.
читач Показати IP 28 Серпня 2014 22:49
Це ж треба - у комментах одна гидота кацапська налізла...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus