USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Київ їдуть поїзди з бюджетниками і «тітушками». СПИСОК ПОЇЗДІВ

13 Грудня 2013 21:23
В Інтернеті оприлюднили список поїздів з «тітушками» та бюджетниками, - повідомляє «Українська правда».

Згідно з інформацією прес-служби партії «Батьківщина», «існує рознарядка для столиці: забезпечити явку на мітинги Партії регіонів щонайменше декілька сотень тисяч бюджетників та комунальників Києва».

Водночас журналістка Тетяна Гонченко оприлюднила список потягів, які орендувала влада для звезення в Київ своїх «прибічників».

«Список потягів, орендованих регіоналами для перевезення тітушок та бюджетніків в Київ і назад. Загалом 27 потягів (у середньому по 20 вагонів) з Луганська, Донецька, Одеси, Севастополя, Харкова та Запоріжжя)», - уточнила вона.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Остап Показати IP 13 Грудня 2013 21:39
ура :) а чому списки з луцька автобусів не публікуєте;) ?
лего Показати IP 13 Грудня 2013 22:34
а что со запада можно,с востока нельзя?
Анонім Показати IP 13 Грудня 2013 22:50
......які орендувала влада...... цікавий момент. прокуратура не хоче поцікавитись хто оплатить цю оренду і чи часом не за рахунок платників податків?
ddd до Анонім Показати IP 14 Грудня 2013 08:36
Так вони і самі кажуть що платить ПР, а не якісь там євро структури :-) доречі цікаво як так виявилось що на початок акцій в україні скільки євро символіки :-) таке враження що в кожній хаті стояв євро прапор.... або ж хтось з за бугра вирішив помогти українцям... та продажні лемки думаю чесно не скажуть...
іван до ddd Показати IP 14 Грудня 2013 09:59
Хочеш, я за ніч мільйон примірників надрукую, що ти забитий хуторянин?
Rev Показати IP 14 Грудня 2013 00:31
І що з того,що їдуть?В нас вільна країна.І не треба людей які не підтримують євроцирк називати тітушками.Бо самі вже стаєте схожими на клоунів:)Місяць висунувши язика бігали по Київу як стадо баранів,загадили всю столицю і чого добились???Питав вчора на майдані,жоден не відповів:)))
я Показати IP 14 Грудня 2013 00:34
А для чого бидлу потяги? Краще поросячей трусцой під прапором расеі
ти до я Показати IP 14 Грудня 2013 08:37
коментар було видалено
БОГДАН Показати IP 14 Грудня 2013 11:17
Безумовно ,це справжній шок для опозиції .Промислова,індустріальна Україна, її Південь,Схід і навіть Центр,виявили намір і бажання прийняти участь у провладному мітингу в Києві .Про такий варіант розвитку подій до останньог часу ніхто не не вірив.ДЛЯ опозиції противники євромайдану це люди другого сорту,бидло.Одна справа підкупити через іноземні гранти професуру столичних вузів-інша ,підкупити цілий народ .Для цього в опозиції не вистачить грошей ,тай по великому рахунку завдання стоїть про нове пограбування народу під ширмою євроінтеграціі. Десятки тисяч людей їдуть на анти -майдан в Київ,.в цій ситуації опозиції не вдасться усунути Азарова від влади,добитись дострокових виборів,.змінити конституцію країни. Очевидно,зміниться позиція олігархів на більш нейтральну, помірковану,менше істерії будемо чути від Тягнибока та Яценюка.НЕ виключено,що питання про вектор розвитку України буде винесено на референдум.
слава Україні Показати IP 14 Грудня 2013 12:21
Всім хто може підтримайте ініціативу, бо якшо не буде контролю над владою яку ми обираємо ми будемо в подальшому іти на поводу в політиків які бються за владу а на думку народу їм наплювати https://secure.avaaz.org/ru/petition/Verhovna_Rada_Uk.."
Вас Показати IP 15 Грудня 2013 13:16
Красовский запроданець давав по 100 грн що б їхали на антиевромайдан недалекі люди з ківерець

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus