USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Саакашвілі хочуть проведення міжнародної експертизи «плівок Курченка»

10 Грудня 2017 09:56
На думку соратника лідера «Руху нових сил» Міхеїла Саакашвілі Давіда Сакварелідзе, правоохоронці намагаються прив’язати Саакашвілі до організації Януковича не маючи жодних доказів, крім сфабрикованих, які розіб’є будь-яка міжнародна експертиза. Тож Сакварелідзе заявив, що запис начебто розмови Міхеїла Саакашвілі і Сергія Курченка потрібно віддати на експертизу до Великої Британії чи США.

Про це заявив екс-заступник генпрокурора Давід Сакварелідзе у ефірі телеканалу ZIK.

Сакварелідзе також наголосив, якби у влади були реальні докази зв’язку Міхеїла Саакашвілі з Курченком, то вони б крутили їх цілодобово.

«Уявіть собі масштаб Саакашвілі, а хто такий Курченко. Олігарх-втікач - це та людина, яка була символом влади Януковича. До чого влада намагається прив’язати Саакашвілі. Є велика справа щодо злочинної групи Януковича, але вона так погано зроблена, що через певний час розвалиться в судах. Виявляється, що по цій справі Саакашвілі вступив в злочинну змову з організацією для того, аби скинути владу в Україні. Ось логіка цієї справи», - зазначив Сакварелідзе.

«Давайте призначимо експертизу, але не в нас в МВС чи інших продажних агентствах, а міжнародну в Британії і Америці. Давайте почекаємо і побачимо. Вона скаже про оприлюднені плівки, що це монтаж», - запропонував він.

8 грудня правоохоронці затримали Міхеїла Саакашвілі. За даним генпрокурора Юрія Луценка, опору політик при затриманні не чинив. Його одразу доставили до ізолятора тимчасово тримання, де він оголосив голодування. Генпрокуратура проситиме домашній арешт для Саакашвілі. Однак якщо ситуація навколо його затримання призведе до заворушень, правоохоронці можуть просити утримувати його під вартою.

Своєю чергою, грузинська колишня правляча, а нині опозиційна партія Єдиний національний рух (ЄНР) розпочала збір підписів під вимогою до влади України і Грузії про припинення політичного переслідування екс-президента Грузії, лідера партії Рух нових сил Міхеїла Саакашвілі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus