USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Волинській ОДА - кадрові зміни

20 Червня 2011 11:08
В управлінні праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Волинської ОДА вирішується питання з призначенням нового начальника.

Про це під час щотижневої наради у понеділок, 20 червня, розповів голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук.

За його словами, попередня начальниця обласного соцуправління Софія Сагаль повернулась на своє попереднє місце роботи, оскільки зрозуміла, що працювати на такій посаді їй не під силу.

«Софія Сагаль пішла працювати в місто Ковель на своє попереднє місце роботи, де вона блискуче справлялася і, я вірю, буде справлятися з обов’язками того рівня», – повідомив він.

«Вона хороший керівник, вона добра жінка, вона прекрасна мама, вона одружена на хлопцеві, якого я вчив в школі. Але рівень області, рівень обласного управління виявився трошки заважкий. Вона це сама зрозуміла, написала заяву, пішла працювати», – пояснив очільник області.

«Претензій до її роботи великих, таких провальних ми не маємо. Побажали їй гарної роботи. Відпрацювали ранг черговий державної служби. Все, як належить», – додав Клімчук.

Обов’язки начальника управління нині виконує Олександр Жураківський, який був заступником Сагаль.

«В п’ятницю в мене з ним була довга розмова. Я поставив кілька цілком конкретних завдань. Якщо він з ними справиться, я підпишу подання. Якщо ні, то будемо шукати іншу людину. Нічого особистого», – розповів Клімчук.

Нагадаємо, Сагаль призначили на посаду начальника головного управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи наприкінці липня 2010 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Філолог Показати IP 20 Червня 2011 11:33
«Вона хороший керівник, вона добра жінка, вона прекрасна мама, вона одружена на хлопцеві, якого я вчив в школі". Пане Борисе! Одружуються чоловіки, а дівчата виходять заміж. Правильно буде "вона заміжня за хлопцем...". Вчіться, доки я живий.
Лучанин Показати IP 20 Червня 2011 12:44
А навіщо звільнили Кеца? Невже теж не тягнув на відповідний рівень?
кадровик Показати IP 20 Червня 2011 13:35
Вийшло по принципу: Я тебе породив, я тебе й вбю". Запросив жінку з Ковеля, зірвав з роботи, а тепер дав зрозуміти, що вона в Луцьку не потрібна. То може вже досить працювати по формулі, все те, що з Ковеля, то розумне? Ще Жураківський наробить там, як кіт на глині. Клімчук, верни Кеца і все буде гаразд.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus