USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У волинській ОДА – нове призначення

30 Липня 2010 13:03
Голова облдержадміністрації Борис Клімчук 30 липня представив колективу нового начальника обласного управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи – на цю посаду призначено Софію Сагаль.

Про це інформує прес-служба облдержадміністрації.
До призначення на цю посаду Софія Сагаль очолювала управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Ковельської міської ради.
Вітаючи новопризначеного керівника, губернатор відзначив її фаховий рівень спеціаліста, який під час трудової діяльності пройшов усі етапи державної служби у сфері соціального захисту.

Голова облдержадміністрації наголосив на надзвичайній важливості тієї роботи, яку вони виконують.
«Ви найчастіше спілкуєтесь з людьми, вислуховуєте їх проблеми. І ваше завдання - бути максимально ввічливими та коректними із заявниками. Робота має бути від серця до серця, від розуму до розуму. І я вимагаю від вас такої ідеології», - сказав Клімчук.

У контексті вимог до роботи посадовця губернатор зауважив, що нині розпочата масштабна програма соціальних субсидій на житло-комунальні послуги.
«Новопризначений керівник особливу вагу повинен приділяти саме питанням оперативного, не забюрократизованого і спрямованого на підтримку людей оформлення допомоги родинам, які неспроможні платити за новими тарифами», - зазначив голова облдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Марта Показати IP 30 Липня 2010 13:56
Правильно, треба ковельчан-земляків підтягувати. Янек же стягує "данєцкіх"?
Kamenskih Показати IP 30 Липня 2010 14:27
У держави завжди є пояснення, чому тобі настав час затягти пояс і уступити кормове місце комусь іншому.
ЛітРедактор Показати IP 31 Липня 2010 00:05
А Кеца вже куди "відфутболили?))"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus