USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

У волинських учителів буде другий Табачник

3 Вересня 2013 16:09
Відтепер учителі після школи і важкої праці на городі, імовірно, йтимуть у Волинський регіональний музей українського війська та військової техніки, адже бувший член фракції Батьківщина в обласній раді Петро Олешко очолив Волинський інститут післядипломної педагогічної освіти. За його кандидатуру проголосувала більшість депутатів під час другого пленарного засідання 20 сесії обласної ради.

Опозиція ж має своє бачення про новоспеченого ректора

«Як ви можете пропонувати Олешка, якщо він жодного дня не працював у сфері освіти» − поцікавився депутат Микола Давидюк.

«Для мене плани роботи Петра Олешка виявилися непереконливі. Він говорив про поїздки, і зовсім не говорив про те, як вчителі будуть вчитися», − сказала Валентина Блінова.

«Один із наших колег, той, що за моєю спиною хабарем-посадою намагається купувати членів опозиції. Політична корупція у нас в краї процвітає. Це – ганебно. Це ті люди, які продаються за посади і зраджують свої політичні сили. Я закликаю не голосувати, вийміть картку – підіть пообідайте і покуріть», − сказав Ігор Гузь.

«15 липня Петро Олешко про засади мовної політики не голосував. Ми проаналізували і інші його вчинки – він голосує з Партією регіонів. Я спілкувався з працівниками інституту, вони кажуть, що це другий Табачник. Фракція ВО «Свобода» не може підтримати таку кандидатуру», − сказав Олександр Пирожик.

«Він не прочитав жодної лекції. Чи можна його порівняти з Ганною Маслай чи Михайлом Сташенком, людьми від науки. Ми розглядаємо людину далеку від педагогіки. Це цинізм і сміх у ставленні до працівників цього освітнього закладу», − сказав Анатолій Грицюк.

«Петро Олешко – наш колега. Нехай вийде і відповість на ці звинувачення», − запропонував Сергій Слабенко.

«Можливо у когось виникли сумніви у моїй кандидатурі. Цей інститут потребує новітніх технологій, розповсюдження новітнього досвіду. Але я стикнувся з перешкодами. Є недостатня технічна база. Не може інститут не йти у ногу з часом. Я буду приречений працювати над забезпеченням комп’ютерним обладнанням, енергоощадним обладнанням, харчуванням працівників. А маючи багаторічний досвід благодійництва, я хочу організувати медогляд, про це вже домовився.
А після того як учитель прийде зі школи, з города – йому ж треба піти в театр, музей військової техніки.
Я ж господарник, менеджер, буду залучати не лише бюджетні кошти.
Я маю 5-річний досвід викладання в навчальних закладах. Більше 10 років створюю козацькі республіки. І це є також досвід роботи зі школами.
Я людина – конкретних справ, якщо ви мені дасте кредит довіри, то ви побачите результати роботи за короткий термін», − пообіцяв Петро Олешко.

Кандидатуру Петра Олешка на посаду ректора Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти підтримали 45 депутатів з 59 присутніх.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 36
Амєлія Показати IP 3 Вересня 2013 16:24
Ще один виш.- люблять у нас на Волині виші. Краше було зробити курси післядипломноі освіти або практики.
цирк на дроті Показати IP 3 Вересня 2013 16:24
І він із 5-річним досвідом викладання буде навчати вчителів???
Лучанин до цирк на дроті Показати IP 3 Вересня 2013 16:39
Ну, випускники з 0 досвідом, як викладання так і знаннями вчать же дітей, а в цього є 5-річний досвід викладання. Тільки от ніяк не збагну що спільного в нього з Табачником. До чого тут він?
Ваня Показати IP 3 Вересня 2013 16:37
А що в цьому інституті учать.Ось такий і підходить,яка структура такий і ректор.Свій чоловік у владі Господи помилуй мене. Я вчитель і була там не раз.Дають написати реферат,нікому не потрібний і зразу збирають гроші.Читає лекції хто попало,тільлки не спеціалісти вчительської справи.Там пряме відмивання грошей, ніхто там нікого не учить. Одні побори з цих селюків, які понаїжджають з Полісся. Головне, щоб цей ректор знав добре табличку ділення.Які гроші йдуть на утримання нікому непотрібної структури.Господи, хто і коли наведе лад в нашій країні.
Лучанин до Ваня Показати IP 3 Вересня 2013 16:41
А ви, власне з якого села будете, чи з вас не брали? Тоді поясніть чому!
студент Показати IP 3 Вересня 2013 19:01
коцан може бути ректором, то й олешко справиться
Пєдакок Показати IP 3 Вересня 2013 19:54
Створював козацькі республіки ... на Марсі?
молода вчителька Показати IP 3 Вересня 2013 20:13
Хороший "інститут", побільше б таких! Молоді вчительки відірвуться на тиждень-два від своїх чоловіків і мають можливість потрахатись з іншими. На це є в цьому виші багато часу. Побільше б таких "вишів". Хороші спогади. А освіта в ньому?.. Бля, не смішіть мої тапочки.
123 до молода вчителька Показати IP 4 Вересня 2013 08:29
Дійсно, книжка в сумці х-й на думці
кішка до 123 Показати IP 4 Вересня 2013 18:46
То вчителям не можна думати про секс???
Душман Показати IP 3 Вересня 2013 21:14
Це той козацький отаман що обвішався нагородами як собака реп*яхами !!! Капець освіті .
коля Показати IP 4 Вересня 2013 06:54
Він же ж колись рекетиром був.Подуріли ті регіонали зовсім.Що йому мало кабака на Рівненській трасі.
Здрасте Показати IP 4 Вересня 2013 07:31
Клімчук, ти поставив клеймо "ПОЗОР" на усіх вчителів області.
Хі-хі Показати IP 4 Вересня 2013 09:53
А коли в списки його включали, куди дивились, опозиція хрєнова? А тепер кричите караул, підкуп, голосує як Борода скаже.
Прапорщик Показати IP 4 Вересня 2013 10:29
Прапорщик Олещко - отаман-ректор. Самий короткий анекдот сьогодення.
Фаїна Показати IP 4 Вересня 2013 11:15
Це вже таке позорисько, що страшніше не придумати, це вже повний капець кадровій політиці-таке враження, що рішальщики тронулись умом на всю голову-ДЕБІЛІЗМ процвітає!
КіЗЯК Показати IP 4 Вересня 2013 11:29
А чьо його фото... не оприлюднили?
Луцьк Показати IP 4 Вересня 2013 13:41
А ви зайдіть на "Волинську правду",є там його свиняча пика. Він,напевно, два слова не зв"яже. Заяви не напише без помилки.Це вже посміховиське на всю область.Як він може вчити вчителів, а сам не бум,бум у цій справі.
SRAKONIS Показати IP 4 Вересня 2013 13:41
ПУСТИЛИ ВОВКА ОВЕЦЬ ПАСТИ!!! ПОВНІ ІДІОТИ. НЕ ЗНАЮ ЧИ ПЛАКАТИ ЧИ СМІЯТИСЬ!
Степан Показати IP 4 Вересня 2013 21:33
НУ чого ви так він жеж як і палиц благодійник :))))
освіта від борьки Показати IP 4 Вересня 2013 22:34
. А далі , як у 1001 - чим далі тим страшніше . рулетка Сьогодні 21:21 Сьогодні ВВ водив по училищу ВВ (ну прямо як сліпого коня). Ставте ставки , хер сунь ска Некрасова приймає любі - МОЗГОВОМУ ЦЕНТРУ освіти і науки Волині-хоч собачий аби перло. /Центр знаходиться - так,що П13 да рульом/ .ЯКИЙ ? Випаде ЧОРНИЙ чи ЧЕРВОНИЙ , ЗЕРО , ВВ = можливо по людськи станемо жити, ВВ = опять власть меняется,...форма одягу = вишиваночка ,ЧОРНИЙ чи ЧЕРВОНИЙ , ГОЛУБИЙ .Ставте ставки ОЙ ГОЛОСУЙТЕ . Призначимо ПОБАЧИТЕ , ЩО ВАМ ВИПАДЕ . ЯКІ ВИБОРИ??? Підробніше про подібні фокуси від Клімчука і Курилюка в коментарях: АРХІВ ВОЛИНСЬКІ НОВИНИ ; Волинь Пост ; 04,06.13р. "я собі 0.0 взяв" : "директору лвпу таки впаяли кримінал". В матеріалах "4 влади" "вголос" "зік" - "за побори судять директора училища" Батов Геннадій Федорович та інші публікації про Луцьке ВПУ
лютий Показати IP 4 Вересня 2013 22:42
провидець 11 лютого, 13:21 В цій плутанині мало уваги приділено управлінню освіти і науки. А це є паросток істини. Левова частина вини в тому,що твориться в училищі , лежить саме на керівниках УОіН. Як міг Попович призначати директором Батова, наперед знаючи, що директора з нього не буде?- навіть з врахуванням того, що його протажував високий клерк з ОДА. Очевидно, що все рішали гроші, які в Батова на той час вже з*явились після завершення вступної компанії. Ну це ще можна якось розуміти- сьогодні гроші рішають все. Але як рішилися управлінці на спільні фінансові афери- це вже важко зрозуміти. Якщо Некрасова хитра аферистка,-то чому не вистачило розуму скористуватись (стосовно Батова) НАРОДНОЮ МУДРІСТЮ " Краще з одним згубити, як з іншим ззнайти"? Мабуть помішав запах грошей. Що потрібно і не потрібно зробити в ситуації, що склалася?- - НЕ ПОТРІБНО: залякувати працівників училища позачерговою атестацією та реформуванням училища.Працівники, які пропрацювали в училищі по 20-30 років здатні витримати "атестацію" і назвати речі своїми іменами. Щодо реформування училища-то можливо і варто реформувати-... управління ОіН. - ПОТРІБНО:1. Негайно звільнити з займаних посад Батова, Некрасову, Панькевича, не зважаючи на залежність управління від них. 2.Повернути училищу крадене. 3.Передати училище під егіду ВНЗ України. В противному випадку в попередніх керівників управління, їх незмінного заступника по ПТО та "иже с ними" (як управлінців так і училищних діячів) будуть довготривалі головні болі, безсонні ночі та багаторазові відвідини установ по вулиці Винниченка навпроти ЦУМу.
лютому Показати IP 5 Вересня 2013 09:59
Ви взагалі то читали статтю? До чого тут цей "словестний понос"?
освітянка Показати IP 5 Вересня 2013 10:56
Що ж це у нас за депутати? Вони мають хоч трішки мізків чи "виполням, що приказам антиукраїнська, але, нажаль, правляча партай"? Горе-депутати! Сором-депутати! Це ж самій посередній і далекій від освіті людині видно, що це парадокс! А що думає про це сам "товариш" Олешко із "5-річним стажем педагічної роботи"? Це ж треба так самого себе насамперед не поважати?
Олег Показати IP 5 Вересня 2013 12:26
Яке право має навчати вчителів,ця неграмотна, далека від освіти людина.Хай напише хоч диктант,коли сідає у корито такої посади ректора інституту педагогічних кадрів.Господи скоро кухарі будуть ректорами, а яка різниця між прапорщиком і кухарем.На цю посаду потрібно призначати юдина, яка працювала простим вчителем, а потім директором школи років 10, аж тоді можна призначити на таку відповідальну в освіті посаду.Господи, цим депутатм геть сатана розум відбирає.До чого зводиться освіта,до нуля.Сором
Микола Показати IP 5 Вересня 2013 16:38
Люди добрі, чому ви дивуєтесь-усі ж посади продаються-не заплатив-під корупцію, це ЖАХ! Все на гроші перевели, що чекає наших дітей, внуків, совісті ні грама.
Ще трішки з лютого Показати IP 5 Вересня 2013 21:48
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ ЛУЦЬКИЙ МІСЬКИЙ ВІДДІЛ УМВС УКРАЇНИ У _ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСТІ_ 43005 м. Луцьк, вул. Грибоєдова, 2: ВДК код 21741605 НБУ м. Луцьк МФО 303020 р р 3530333911 56 МВВС м. Луцька рр 06010210000121 2 Тел.4-81-92 бух.4-15-20 Білоусу Валерію Георгійовичу м. Луцьк вул. Бенделіані. 3/35 Повідомляємо, що СВ Луцького MB проводиться досудове розслідування по наступних кримінальних провадженнях, по яких вирішується питання об’єднання в єдине провадження : №12013020010000537 від 31.01.2013 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 175 КК України. №12013020010001232 від 01.03.2013 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.І ст.191 КК України, по №12013020010000695 від 07.02.2013 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 364 КК України . - № 12013020010001231 від 01.03.20 і3 за ознаками кримінального празолорушсння передбаченого ч. 1 ст. 172 КК України. № 12013020010001174 від 27.02.2013 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 КК України. - к/п №42013020010000164 від 26.02.2013 за/познаками кримінального правопорушення передбаченого ч.І ст. 365 КК України. Старший слідчий СВ Луцького МВ УМВС України у Волинській області старший лейтенант міліції О.А.Юхимчук ЦЕ БУЛО НА ПОЧАТКУ РОКУ...А НА ДАНИЙ ЧАС ЗА РЕКОМЕНДАЦІЄЮ ...Б.Клімчука злочини покриваються...,а засуджений за КК України Батов знову за погодженням з владою працює в училищі.
січень Показати IP 5 Вересня 2013 21:52
ДЕРЖАВНА ФІНАНСОВА ІНСПЕКЦІЯ УКРАЇНІ! ДЕРЖАВНА ФІНАНСОВА ІНСПЕКЦІЯ У ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСТІ 43005, м. Луцьк, пр-т. Грушевського, 3 а, тел/факс 77-09-20 E-mail: [email protected] Код ЄДРПОУ № 21732718 06.01.2012 № 03-030-16-16/104 Громадянину Білоусу В.Г. м.Луцьк, вул. Кравчука, 34а/У2 Про розгляд звернення На виконання доручень Держфінінсгіекції України від 21.11.20] 1 18/204 та від 02.12.2011№ 24-18/125 контрольно-ревізійним управлінням в області спільно з УДСБЕЗ УМВС у Волинській області проведена перев:гї:-:_ фактів можливих порушень законодавства посадовими особами Державког-професійно-технічного навчального закладу „Луцьке вище професійне-. училище’1 (далі - Луцьке ВПУ, училище), викладених у Ваших зверненнях в;д 01 .II 2011 року та від 14.11.2011 року. В ході перевірки було отримано інформацію про нові факти можливих порушень та зловживань посадовими особами Луцького ВПУ від Вас 14.12.2011 року та від працівника Луцького ВПУ Пилипюка В.П. 1 6J 2.2G = ; року (вх. >ІІ>50), які були враховані при перевірці. Довідка спільної перевірки щодо підтвердження фактів, викладених у Ваашх зверненнях, в Державному професійно-технічному навчальному заклад „Луцьке вище'професійне училище” складена 30.12.2011 року. За результатами проведеної перевірки встановлено порушень 'на загальну суму 685892,23 грн., в тому числі, недоотримання доходів фізичними особами в сумі 51219,76 грн.. порушень, що призвели до втрат, - 48976Д2 грн... та інших порушень фінансової дисципліни - 585695,75 гривен
держфінінспекція січню до січень Показати IP 8 Вересня 2013 20:36
хто злив документи держфінінспекції?
дійсність Показати IP 8 Вересня 2013 21:26
На виконання доручення МВС та Державної фінансової їнспекції України . КРУ обл. сумїсно з УДСБЕЗ УМВС проведена перевїрка фактїв. Про третю частину виявлених порушень ( привласнень) було надано офїційну вїдповїдь .Інформація яка злита в коментарі від січня,- то тільки верх АЙЗБЕРГА .
Освітянин Показати IP 11 Вересня 2013 17:21
"Будівничий" Нової Волині забезпечив "порядок" скрізь: і в освіті, і в профтехосвіті...
прокатали Показати IP 11 Вересня 2013 18:09
"Геннадий Федорыч на хорошем счету у Бориса Петровича",-разчехлялась жена Батова и ,-"...нам ничего не сделают ,нас прикроют .(Кнур- Борька брехливий.) Програвши попередню "директоріаду", опонент Батова під керівництвом своєї подружки (вже в той час вона заявляла,що буде робити тут, що захоче, призначати та звільняти диекторів і т.д. - управління в моїх руках), закинутої в ЛВПУ управлінням ОіН на посаду гол. бухгалера для закриття афери з краденим гуртожитком, спланували і втілили в життя крах нещасного через власне самодурство Г.Ф. Не просто так Батов попав в баню-притон Панькевича. Знаючи пристрасть Г.Ф. поживитись на дурничку,- його заманили в "баню"і зробили з нього ... лоха. Співчутливо порекомендували йому прийняти 30-річну дитину з посвідченням інваліда 3-ї групи на посаду заступника директора з АГР для розрахунку за програш училищними коштами та майном. Г.Ф., добре знаючи, що Панькевич є другом його опонента, не тільки послушно виконав "рекомендації", а й передав училищну печать молодому аферисту. _ Це вже був КРАХ. Залишались технічні питання, у вирішенні яких допомогла чергова необачність Батова ( за сприяння його дружини) в звільненнях деяких працівників училища. Бригада під керівництвом тіньового директора (яка позбувшись чоловіка, призначила виконавцем своїх життєвих потреб молодого "інваліда")вміло використала по відношенню до Г.Ф.справу, яку порушив далеко не простий майстер (звільнений Батовим). Подальший хід подій всім добре відомий : Батов позбувся посади директора і має всі підстави отримати другу судимість. Посада директора вакантна. Враховуючи небажання більшості колективу мати директора зі сторони та малою кількістю бажаючих навести лад в училищі, - сходження на трон опонента Батова є цілком реальне (якщо він цього 100-відсотково хоче). Але залишається проблема Некрасової-Панькевича:- сам він їх не звільнить, добровільно вони не підуть, а подальша їх ратна праця сприятиме новому директору повторенню долі Батова. І це однозначно. Явно мало було проблем в попередніх керівників управління О і Н з краденим ними гуртожитком. Потрібен був Батов з Некрасовою. Маєте. Тіштеся! До спокою ще далеко. Мільйонні афери просто так не закриваються......
Цікавий Показати IP 12 Вересня 2013 06:07
Запитання під впливом вражень від коментарів (зокрема "молодої вчительки" від 3.09 13р.): Чи можна в цьому "виші" здобути ази педагогічних наук фахівцям з інших галузей народного господарства?
Олюня Показати IP 14 Вересня 2013 13:54
Ну як у тих новоявлених типа керівників в закладах освіти все на один лад. Вже навіть не сором і вголос говорити про свої плани красти і хапати все що можна, навіть ще не ставши тим керівником.Знов буде в тому Віппо суцільне оновлення комп'ютерної техніки, ремонт кабінетів тощо. Ну так, вже конче вдома потрібно поробити капітальні ремонти, вікна поміняти, дачі добудувати, ось і почнеться знов епопея з ремонтами кабінетів в інституті. А компи, хіба сташенко не починав з того що всі типа старі компи пороздавав всім кому не лінь, а типа нові плавно перемістилися з свого дому і своїх родичів в інститут. У всіх Сташенкових с р а к о л и з і в вдома найсучасніша техніка. А фірма через яку це робилося теж своя і гроші поділили з Сташенком і комппи оновились вдома. Рааабоооотнички
Олег Показати IP 15 Вересня 2013 05:32
Як тісно поєднане життя освіти і профтехосвіти! Те саме робив Батов в ЛВПУ.
мой интерес Показати IP 30 Вересня 2013 23:01
вот это да! прапор-повар-атаман, место для самодельных орденов что ли осталось?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus