USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Учасники агіттуру за Тимошенко в Луцьку кажуть, що вони – не клоуни. ВІДЕО

26 Вересня 2009 11:41
Руслана Лижичко, Олександр Пономарьов та фронт-мен гурту «Друга ріка» Велерій Харчишин агітують за Юлію Тимошенко, бо все ще сподіваються, що та захистить їх право на отримання коштів за публічне використання їх творчості. Про це вони розповіли вчора у Луцьку, куди прибули в рамках всеукраїнського агітаційного туру «З Україною в серці». Про це інформують «Волинські Новини».
«Мені образливі ваші слова», - так відреагувала Руслана на питання про можливість оплати їх роботи у проекті. «Не робіть з артистів таких, знаєте, клоунів, яким дали копійку і вони поїхали за будь-шо агітувати, не включаючи голову, не маючи якоїсь особистої позиції. Чи вони не переживають за своє ім’я? Чи у них немає свого бренда? Чи вони не планують далі вести свою діяльність?», - ставила риторичні запитання зірка.
Переконуючи у своїй фінансовій незацікавленості, Руслана зазначила: «Ви думаєте, що у мене замалі гонорари в Європі?  Та мені навпаки було б вигідніше – я би собі зараз набрала концертів. Виконавці – це є комерційні артисти. Вони заробляють гроші. Вони можуть по три концерти в день мати».
Руслана, Валерій Харчишин та Олекандр Пономарьов розповіли, що Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко підтримала їх у прагненні впорядкувати право публічного використання творів. «Я і ті артисти, що беруть участь в акції, рік тому написали листа, де виклали проблему, яка нас усіх хвилює – це проблема публічних прав. Вона була єдиним політиком, яка взагалі відгукнулася. І не тільки відгукнулася але й створила робочу групу», - розповіла Руслана.
«Це наш аванс, майбутній внесок. І ми свідомо пішли на безкоштовну схему. Невже ви думаєте, що вона платить кожній людині, хто стає на її бік? Є в політиці такі схеми… Ми проговорили цю схему. Вона просто не в грошовому еквіваленті. Це ж не означає, що ми встали, кинули все і пішли як безсрібники працювати», - сказала Руслана.
Довідково:
У жовтні 2008 року зірки шоу-бізнесу створили Коаліцію виконавців і продюсерів України. Вони звернулися до Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко з відкритим листом, у якому вимагали звернути увагу на проблему музичного піратства. Лист підписали усі відомі виконавці, керівники звукозаписуючих компаній і видавництв. Після цього Юлія Тимошенко створила робочу групу, співголовою якої стала народна артистка України Руслана Лижичко. Проте суттєвих зрушень у вирішенні проблеми за рік часу не відбулося.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Анонім Показати IP 26 Вересня 2009 12:32
Як Лижичко точно себе охарактеризувалf - вони дійсно клоуни, яким дали не копійку, а тисячі євро за концерт, до речі, вони самі про це і говорили у Шустера тільки цифр не називали, а Скрябін їх здав
дідо Показати IP 26 Вересня 2009 14:37
ГАНЬБА ШИБІ...він дозволив цю клоунаду у пятницю вечором, люди аж до Київського майдану відчували гупання до десятої...шо важливіше, відпочинок громадян,чи приватна вечірка?...гупало аж в головах віддавало...
Анонім Показати IP 26 Вересня 2009 16:04
Гарний концерт вийшов, подяка Тимошенко. І Руслана, і Сашко Пономарьов, і Ані Лорак, і "Друга ріка" просто супер. Стільки щасливогота радісного народу разом Луцьк ще не бачив.
Анонім Показати IP 26 Вересня 2009 17:52
Лучше-бы пели и без пресс-конференций! Или они до сих пор людей считают биомассой? Ошибаются! Концерты люди посмотрят, а голосовать будут так, как сами считают! А Руслана - "...не маючи якоїсь особистої позиції. Чи вони не переживають за своє ім’я?" уж лучше бы вообще молчала!!! Где её позиция делась с 2004-го - а ??? Клоуны да и только!!!
Анонім Показати IP 26 Вересня 2009 19:46
До бригади клоунів приєднався Пономарьов - шкода! Хоча клоуни-це хороша професія, а професія цих співак значно давніша!
Анонім Показати IP 26 Вересня 2009 23:29
Не вірю!
вого "КРОК" Показати IP 27 Вересня 2009 12:04
Ну болить людям за майбутне країни :-) дуже болить вот й кинулись висловлювати свою громадянську позицію як можуть - ".. Вона просто не в грошовому еквіваленті.." :-):-)
анонім21 Показати IP 28 Вересня 2009 12:11
В першу чергу організація таких концертів - це крок до політичного розвитку української молоді, їх свідомості і культури. Ю.В. Тимошенко забезпечила лучанам приємний, розважальний вечір. Всюди, серед молоді і до сьогодні звучить "по - більше такого б". відчувається вдячність,як Прем'єру, так і артистам і організаторам!!!
гарячий Показати IP 28 Вересня 2009 12:28
Не думаю що такі як Руслана та Пономарьов на стільки не поважають себе щоб виступати за гроші. А концерт був дійсно класний
Лучанин Показати IP 28 Вересня 2009 12:28
Боже, 25 тисяч лучан задоволені концертом і лише декілька прибічників Яника стогнуть, що це не так. Побільше б таких концертів. Побільше б таких свідомих артистів. Тимошенко - найкраща!
Лучанка Показати IP 28 Вересня 2009 12:41
Концерт чудовий. Коли б ще ми побачили таких класних артистів? І вибір артистів теж вітаю. Це прояв небайдужисті до життя в Україні.А тим хто критикує можу порадити в наступний раз (без різниці хто буде давати концерт) спробувати вплинути на дітей з пивом та прослідкувати за порядком. Оце буде вияв їхньої громадянської позиції, а сидіти і критикувати може кожет придурок.
Анонім Показати IP 28 Вересня 2009 14:17
Концерт може й непоганий. Добре, що хоч напередодні виборів лучани мають можливість послухати зірок. Але невже ні в кого не спрацювала голова організувати цей концерт не в центрі міста? Чули б ви думки людей, які в п"ятницю ввечері добирались манівцями додому :)
Анонім Показати IP 28 Вересня 2009 14:43
Концерт може й непоганий. Добре, що хоч напередодні виборів лучани мають можливість послухати зірок. Але невже ні в кого не спрацювала голова організувати цей концерт не в центрі міста? Чули б ви думки людей, які в п"ятницю ввечері добирались манівцями додому :)
Анонім Показати IP 28 Вересня 2009 15:16
Мабуть нації подобається слухати лагерних піда...
Анонім Показати IP 28 Вересня 2009 15:19
А те, що Тімошенко запдатила лише артистам за весь тур 75МЛН ГРИВЕНЬ...Ви не знали???
не політик Показати IP 28 Вересня 2009 17:15
Всім кому гупало до десятої, пропоную Вам виїхати в Донецьк і працювати в шахті. Там вже точно не гупає. А нам тут класно, ще залишилось бджоляра на справжнього чоловіка змінити, хоть вона і в спідниці. Юля вперед
Анонім Показати IP 29 Вересня 2009 20:26
Концерт в підтримку прем'ра переріс масштаби майдану.Це свідчить , що багатотисячний люд не тільки виявив інтерес до артистів, але й висловив підтримку політиці і діям Юлії Володимирівни.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus