USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Україна екстрадує Саакашвілі, якщо попросить Грузія

2 Серпня 2017 14:03
Генпрокурор Юрій Луценко пообіцяв екстрадувати екс-главу Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі, якщо Грузія звернеться з відповідним запитом.

Як пише на своїй сторінці у Фейсбуці журналіст Микола Фельдман, таку обіцянку глава ГПУ зробив під час зустрічі з блогерами 1 серпня.

За його словами, Луценко підкреслив, що у нього іншого виходу не буде.

При цьому в коментарях також була присутня на зустрічі з генпрокурором Катерина Золотарьова уточнила, що Луценко не казав про негайну екстрадицію Саакашвілі.

«Він сказав, що якщо грузини ще раз зроблять запит, тоді за законом він це зробить», - написала блогер.

Порошенко позбавив Саакашвілі громадянства України на підставі рекомендацій Комісії з питань громадянства при президентові України. Сам Саакашвілі заявив, що його хочуть змусити отримати статус біженця, проте він збирається домагатися «законного права повернутися в Україну».

29 липня колишній президент Грузії і екс-голова Одеської облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі заявив, що його позбавили українського громадянства через "фальшивий документ". Саакашвілі стверджує, що анкета, яку раніше оприлюднив нардеп Володимир Ар'єв, заповнена не ним, а також на ній стоїть не його підпис, справжній підпис він опублікував пізніше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Спектакль Показати IP 2 Серпня 2017 14:41
Ага, видасть) мабуть саме тому його залишили громадянства, коли він був поза межами України (у США). Якби хотіли видати, зачекали б поки він повернеться в Україну і арештували/залишили громадянства і тд. А так... Думайте самі :)
! до Спектакль Показати IP 2 Серпня 2017 17:09
А вам дуже хотілося б що б видали ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus