USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Україна, що повстала. 26 січня. КАРТА

26 Січня 2014 16:47
Обласні державні адміністрації (ОДА) в областях України захоплені чи заблоковані, - повідомляє «Українська правда».

Так, ОДА вже захоплені в 11 регіонах. Серед них: Волинська Львівська, Тернопільська, Івано-Франківська, Рівненська та Хмельницька, Чернівецька, Чернігівська та Полтавська області.

Крім того, триває штурм ОДА в Дніпропетровській, Запорізькій, Сумській областях.

На карті відображені дані за станом на 26 січня, 15:30.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Бульба Показати IP 26 Січня 2014 17:03
Только не-надо зомбирующих картинок. Десяток боевиков-тераристов захватило здания. И это называете Україна, що повстала.
Корінний лучанин до Бульба Показати IP 26 Січня 2014 19:06
Ну ти даєш БУЛЬБА !!! Ти що, десь у підвалі сидів і нічого не бачиш та не тямиш?! Треба помолитись за тебе, ЩОБ ТЕБЕ ТРОХИ ПРОСВІТИЛО ТА БОГ ТРІШКИ РОЗУМУ ПОСЛАВ!!! ТУТ по ТБ Я ЧУВ , ЩО ЦЕРКВА МОЛИТЬСЯ ЗА ТАКИХ УБОГИХ! ВЗАГАЛІ, ПОДІБНІ ЯК УТЕБЕ, КОМЕНТИ ВЛАСТИВІ ЛЮДЯМ , ЯКІ НЕ ЖИВУТЬ ЖИТТЯМ ДЕРЖАВИ! ДАЙ БОЖЕ ТОБІ РОЗУМУ!
Лучанин до Корінний лучанин Показати IP 27 Січня 2014 00:44
Так роздавати розум... то може й собі вже не залишитись. Краще дійсно помолися, хоч якась користь буде. Коли кримінал веде між собою розборки, то це не "повстала". "Повстала" буде тоді, коли проти вас вийдуть ті хто зараз вкалує на роботі і дивиться на те як ви руйнуєте те що вони будують. А якщо хочете побачити різницю, то почніть писати на картах кількість тих, хто штурмує ті адміністрації. Дивляться вчителі хто на перших рядах... і цей не вчився, а цей взагалі прогулював, і цей на уроки не ходив... І ви ще кажете що комусь той розум потрібен? За що ви вже так ненавидете цю країну? Кричите "Слава Україні", а самі її нищите!
Корінний лучанин до Лучанин Показати IP 27 Січня 2014 09:56
БАЛАМУТ ВИ ЛУЧАНИНЕ І ВСЕ! НУ НЕ ВМІЄТЕ ЧИТАТИ ПРО ЩО Я ПИШУ! НЕ ПЕРЕКРУЧУЙТЕ МІЙ КОМЕНТ НА СВІЙ ЛАД ТА НЕ ФАНТАЗУЙТЕ і НЕ ДОБАВЛЯЙТЕ ТЕ ТЕ ПРО ЩО Я ВЗАГАЛІ НЕ ГОВОРИВ! Я ЗАВЖДИ ДАЮ КОМЕНТИ ТІЛЬКИ ПО СУТІ І НІЧОГО БІЛЬШЕ! Я ПРОСТО ПРОКОМЕНТУВАВ ОЧЕВИДНИЙ ФАКТ, ЯКИЙ ТУПО НЕ БАЧАТЬ!ДО РЕЧІ, ВИ ЩО , СПРАВДІ ТАКИЙ БЕСТОЛКОВИЙ І НЕ РОЗУМІЄТЕ ЩО МОВА ЙДЕ ПРО УСУНЕННЯ кримінального режиму ПР та ПЕРЕОБРАННЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ! МОВА ПРО ОЧИЩЕННЯ УКРАЇНИ, А НЕ ПРО РУЙНАЦІЮ ! НЕ ХОЧЕТЕ ЗМІН - сидіть тихо,ТО ЦЕ ВАША ОСОБИСТА ПОЗИЦІЯ І НЕ НАВЯЗУЙТЕ ІНШИМ! РОЗУМ БОГ ДАЄ, А НЕ я - це навіть дитині ясно!
у до Бульба Показати IP 27 Січня 2014 07:04
є така іплан
Ленин до Бульба Показати IP 27 Січня 2014 23:49
Великую Октябрьскую социалистическую революцию вообще провернули три еврея и один грузин.
евромайдан Показати IP 26 Січня 2014 17:08
Та який же ти Бульба! ПросТитушка-от так буде краще! Ми все одно всю вашу банду зметем і ніщо нас не зупинить!!!! Слава Украіні!!!!!!!!!
до до евромайдан Показати IP 26 Січня 2014 17:39
він не Бульба,а бальбонутий бульбаш.
Загреб Показати IP 26 Січня 2014 17:10
Надо и у нас запретить КПУ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus