USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Український боєць дав інтерв’ю російським ЗМІ

26 Вересня 2015 13:38
Український боєць, який заблукав у зоні АТО, випадково вийшов на блокпост до луганських бойовиків. Там він дав інтерв'ю кільком російським телеканалам, – повідомляє «Преса України».

Прикрий інцидент стався з бійцем 92-ої бригади з позивним «Радж».

Зі слів військового, на блокпост до так званих «ЛНРівців» він вийшов через власну необережність і з простої випадковості.

«Сказали – зараз ти будеш давати інтерв'ю для російських каналів, і говоритимеш все, що ми скажемо. Ні – ми тебе вб'ємо», – поділився боєць. Військовий пояснив, що розповідав росіянам, що обом сторонам конфлікту вже дуже набридла війна, тому про її закінчення потрібно домовлятися без участі політиків.

Відзначимо, що російські ЗМІ в один голос заявили, що «український боєць цілеспрямовано прийшов на блокпост із заявами для «неукраїнської» преси.

У момент спілкування військового з пресою до укріпрайону під'їхали представники ОБСЄ. Передбачається, що саме завдяки цій обставині українець дивом залишився живим і повернувся до своїх.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Хлоп Показати IP 26 Вересня 2015 20:14
Тобто насправдi вiйна не набридла i про закiнчення ii домовлятися не треба?
Анонім до Хлоп Показати IP 26 Вересня 2015 21:15
Сколько проживешь, если вернувшись будешь говорить иначе, чем он?
Хлоп до Анонім Показати IP 26 Вересня 2015 21:56
Постiйно говорю та пишу.
зрадлива влада Показати IP 27 Вересня 2015 12:49
Українська земля залита молодою кров'ю, встелена тілами юнаків, мирне населення Сходу без даху над головою, ліків, їжі нормальної...
Громадянин 777 Показати IP 27 Вересня 2015 19:46
Журналісти, покажіть відео, яке наявне в Інтернеті, і люди самі зроблять висновки про те, як насправді було!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus