USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Українці і поляки мають примиритися, - Грищенко у Луцьку

14 Липня 2013 14:34
Віце-прем'єр міністр України Костянтин Грищенко в 70-ту річницю Волинської трагедії заявив, що український і польський народи повинні примиритися і разом йти до спільної європейського майбутнього.
про це повідомляють «Подробности».
Грищенко зауважив: «У нас немає причин сваритися, нашим державам нічого ділити. У нас єдина мета - спільне європейське майбутнє. Ми повинні примиритися і цей процес примирення розпочався на початку 90-х років з приходом незалежності в Польщу і Україну».
Разом з тим Грищенко зазначив, що історично український і польський народи мають багато спільного в мові, культурі та побуті, проте «раною залишаються в душах двох народів криваві події в їх історії».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
OrestN Показати IP 14 Липня 2013 15:59
Мають примиритись? а що вони не примирені? Брудна заказна плітика і тут псує повітря, до яких же пір наші можновладці будуть підтанцьовувати чежинським шовіністам-українофобам? Депутатів-зрадників (регіоналів та комуняк) до кримінальної відповідальності!!!
Александр до OrestN Показати IP 14 Липня 2013 16:57
А еще забыли привлечь к криминальной ответственности любимцев украинских йоббиков: Ярослава Качинского, который первым настаивал именно на "геноциде", и Лешека Миллера, который сказал с трибуны, что проголосует за постановление, но уверен в геноциде поляков. Ну теперь-то друзей-поляков и не осталось(((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus