USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Уночі будуть штурмувати українські військові частини? - ЗМІ

6 Березня 2014 21:30
У ніч із четверга на п'ятницю велика можливість штурму українських частин російськими спецпідрозділами.
Про це "Українській правді" повідомили джерела в силових структурах.

"Незважаючи на повідомлення, що в російських військ закінчилися навчання, активна фаза триває. Вони не повернулися в казарми. Пік готовності зможуть підтримувати до кінця вихідних", - сказав співрозмовник.
"Найбільша ймовірність, що штурм буде проходити в цю ніч, але небезпека буде зберігатися до кінця вихідних", - додало джерело.

"Є три варіанти розвитку подій. Перший – це авіаційний удар", - сказав співрозмовник.
За його словами, якщо російські війська стануть відходити від українських частин, це буде означати саме такий варіант.
"Вертольоти вони вже перебазували, і не виключено, що вони будуть це робити саме вертольотами", - сказав співрозмовник УП.

"Другий варіант – це силова спецоперація по роззброюванню", - сказав він.
Співрозмовник уточнив, що в Криму перебувають російські спецпідрозділи "Альфа", "Вимпел" і "Заслон".

"Третій варіант: можуть прийти з ряженими козаками, як з живим щитом. Так зараз відбувається", - додав співрозмовник.
Він також нагадав, що сьогодні російські війська затопили свій корабель, щоб заблокувати шлях українським судам.
За словами співрозмовника, удари можуть бути не по всіх частинах, а тільки по тих, які є найбільш боєздатними, у тому числі в Севастополі й Феодосії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
НЕЛУЧАНИН Показати IP 6 Березня 2014 21:35
готують подарок з"лупутіну на 8 березня ?
321 Показати IP 6 Березня 2014 21:46
Хтось може пояснити чи запитати у нашої "влади": "Якого х....я вони чешуть свої......?!?!" Там наші хлопці та люди!!! РФ не визнає належності "невизначених", а у них вільна бойова зброя, спецзасоби, спецтехніка. Влада або знущається зі свого народу та ЗС, або "здає" їх чмошніку-Путлєру. Це не держзрада??? Де наші ГПУ, СБУ, МВСУ, ЗСУ - чому не затримують терористів, чому аксьонови та константінови ще не в СІЗО баланду сьорбають?!!! Що ж ви падли робите?????
Я до 321 Показати IP 6 Березня 2014 22:12
Повністю підтримую і згідний.Кров'ю НЕБЕСНОЇ СОТНІ і майже сімома сотнями покалічених ГЕРОЇВ позбулися одних голубих узурпаторів,яким на зміну прийшли біло-сердечкові.ТУРЧИНОВ і Ко зробили все для того,щоб Янукович з бандою безперешкодно втік.Сьогодні все робиться для того,щоб в Криму розпочалася війна.Яценюк в Брюселі офіційно заявив,що вступ України в НАТО не на часі. СБУ і МВС нічого не зробили і не роблять сепаратистам,які проголосували за відєднання Криму від України.Хіба це влада УКРАЇНИ,яка її знищує?
питання Показати IP 6 Березня 2014 22:24
А де ви бачите МВС ? Наразі це глибоко деморалізована структура, адже працівників кинула під ноги держава і ненавидять люди, тому, що з міліції зробили головного ворога країни, джерело всіх наших бід. Ну маю я свою думку, ну хочу діяти, але ж через тиждень зроблять зрадником і сволотою, ставитимуть на майдані на коліна, плюватимуть. То навіщо шукати проблем на свою голову?
Я Показати IP 6 Березня 2014 23:12
Раджу ВСІМ! Наберіть в Гуглі і прочитайте-пророцтво греко-католицького монаха Германа.Дав би Бог,щоб воно справдилось.
тобі до Я Показати IP 7 Березня 2014 00:12
«Пророцтво греко-католицького священика про Майдан і Януковича» не має жодного стосунку до ієрм. Германа Будзінського - Департамент інформації УГКЦ
екскурсовод Показати IP 6 Березня 2014 23:45
Вкотре переконуюсь, що в "Української правди" дуже буйна фантазія! Курять там щось, чи на кальосах?
Бульба Показати IP 6 Березня 2014 23:49
Собрались однажды на Майдане: послы США, Франции, Испании, Германии, Дании; помощник госсекретаря США Виктория Нуланд; американские сенаторы Крис Мерфи и Джон Маккейн; министр иностранных дел Германии Гидо Вестервелле; верховный представитель Европейского союза по иностранным делам и политике безопасности Кэтрин Эштон; бывший президент Грузии Михаил Саакашвили; министр иностранных дел Голландии Франс Тиммерманс; европарламентарий Яцек Протасевич; министр иностранных дел Литвы Линас Линкявичюс; спикер сейма Литвы Лорета Граужинене; бывший премьер-министр Польши Ярослав Качиньский; сенатор Чехии Яромир Штетина - и… обвинили Россию во вмешательстве во внутренние дела Украины!
ё до Бульба Показати IP 7 Березня 2014 03:03
забыл Далю Поликарповну -нельзя же так может обидится.
Бульба Показати IP 6 Березня 2014 23:54
У нас уже традиция, В каждую пятницу что нибудь случается.
Оля Показати IP 7 Березня 2014 08:30
Ага!:) Майдан теж на протязі двох місяців щоденно "штурмували"!:) Ото "достовірні" джерела :) Вже ранок і що?:)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus