USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Суд поставив крапку у відкликанні депутатів Луцькради: позов Запотоцького відхилили

27 Жовтня 2017 12:55
Суд повністю визнав безпідставною скаргу Артема Запотоцького й відхилив позов щодо відкликання депутатів.

Судове засідання відбулося 27 жовтня в приміщенні Волинського окружного адміністративного суду.

Постанову щодо відхилення скарги зачитав головуючий суддя Валентин Дмиртук.

Зауважимо, під час розгляду справи депутат Євгеній Ткачук інформував, що відкликання фінансує нардеп Степан Івахів, про що йому повідомив голова осередку БПП на Волині. Окрім того, Ткачук наголосив, що свої слова готовий підтвердити на детекторі брехні.

Також суду представили документи, які підтверджують, що депутати, яких хочуть відкликати представники олігархічної групи «Континіум», є одними із найефективніших у міській раді.

Нагадаємо, що голова ініціативної групи щодо відкликання Артем Запотоцький просить визнати протиправним та скасувати постанову Луцької міської виборчої комісії про припинення ініціативи щодо відкликання 5 депутатів Луцької міської ради та зобов’язати міську виборчу комісію прийняти постанову про звернення до вищого керівного органу Блоку Петра Порошенка «Солідарність» про відкликання депутатів Євгенія Ткачука, Олександра Козлюка, а також прийняти постанову про звернення до Радикальної Партії Олега Ляшка про відкликання депутатів Костянтина Петрочука, Сергія Були та Аркадія Соломатіна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ст.морж Показати IP 27 Жовтня 2017 13:42
Усі вони там одне одного варті...
Закон Показати IP 27 Жовтня 2017 16:59
А зараз на часі треба почати відкликання Запотоцького і Нестерука які прогулюють сесії - чим не підстава для відкликання.
Хв Показати IP 27 Жовтня 2017 18:41
Ой ну хватить єрунду писати,взагалі не знаю про кого тут пишуть
Грибоєдов Показати IP 30 Жовтня 2017 18:08
А судді хто? Особливо той, що крайній справа. Позіхає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus