USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Вікторов віддав мандат

7 Жовтня 2011 10:01
Депутат Волинської обласної ради Олександр Вікторов від ВО «Свобода» на наступний день після його затримання передав до обласної виборчої комісії заяву про складання депутатських повноважень.

Про це 7 жовтня повідомили у прес-службі ВО «Свобода».

Нагадаємо, що Вікторову, який є директором комунального підприємства «Луцький спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» інкримінують вимагання хабара у 1,3 тисяч доларів.

Його затримали 28 вересня співробітники відділу Державної служби по боротьбі з економічними злочинами.

Нині за ствердженням прокуратури вже екс-депутат перебуває у розшуку.

Як повідомляє прес-служба ВО «Свобода» заяву про складання депутатських повноважень до комісії приніс батько Вікторова 29 вересня.

«Після незаконного затримання мого сина, на яке силовики, як з’ясовується, не мали законних санкцій, його відпустили. Повернувшись додому, син залишив мені заяву про складання з себе повноважень депутата. Сказав, що таке рішення далося йому непросто, але воно – цілком усвідомлене. Він не хоче, щоб через брудні інсинуації навколо його імені на однопартійців падала хоч якась тінь сумніву в їхній чесності», – пояснив батько Олександра Вікторова.

Зі слів батька його син впевнений у своїй невинуватості, а однією з цілей цієї кримінальної справи «є дискредитація «Свободи» в обласній раді».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Луцьк Показати IP 7 Жовтня 2011 12:56
Впринципі правильний крок, чого Свобода має з-за нього страдати, тим більше Саша невиний.
я з луцька Показати IP 7 Жовтня 2011 13:32
Ну звичайно зараз будемо слухати лапшу, що не винен, підстава, а що ж батько міг сказати ще на виправдання сина. Позорище, щоб на людській біді так наживатися.
Metaller Показати IP 7 Жовтня 2011 14:19
Рафик, сюшяй, ні разу не віновнік!
33квартал Показати IP 7 Жовтня 2011 14:47
Я СЕЙЧАС ПЛАКАТЬ НАЧНУ))))
Свідомий громадянин Показати IP 7 Жовтня 2011 15:04
Те, що здав мандат-вірно поступив. Але в Свободі є ще багато "кадрів", які неодноразово підмочать репутацію Свободи. Вітів і компанія робіть висновки! Бо будете летіти як фанера над Парижем на майбутніх виборах. М'ягкої вам посадки...
OrestN Показати IP 7 Жовтня 2011 16:12
Александр Викторов не берет подарки/взятки, чего не скажешь о чинушах-регианалах. Донецкий криминалитет метит на прибыльное место директора комунального предприятия. Ригианалы-рейдеры иезуитски хитро продумали акцию-провокацию по дескредитации Викторова и его партии. По всей стране оголтелый криминал шапкокрадов зачищает прибыльные бизнессы в стране. Диктатура дополза до самых западных земель страны. Этот безпредел еще многим аукнится... "Свобода" не пострадала, рейтинг партии растет - это будущая парламентская политсила.
Spaceman до OrestN Показати IP 7 Жовтня 2011 18:15
Ні бірьот фзяткі? Щас! Не брав би - не спалився б.
КОРОЛЕВА Показати IP 8 Жовтня 2011 03:32
неодноразово підтверджували люди,що брав хабарі і не нехтував абсолютно нічим...досить коментарів самим собі писати....гидко!
Лучанин Показати IP 8 Жовтня 2011 17:47
Цілком підтримую Королеву.Перестаньте самі себе оправдовувати.Хабарі брав,не нехтував абсолютно нічим.Совість,в цієї "людини" згинула в зародку.А взагалі, з якої пори ком.підприємство, стало прибутковим?Чи ви мали на увазі прибутковість - це розмір хабаря?
33квартал Показати IP 8 Жовтня 2011 17:54
OrestN лечиться тебе надо,при чем тут Донецкие?
Паламарчук Показати IP 8 Жовтня 2011 22:20
цей мудак мало того що гріб мох і болото, зараз не соромлячись чеше повну ахінею. особисто начищу йому писка при нагоді, брехуну і нагадаю померлу бабусю, за місце для якої вимагав у мене 500 долларів і казав, що цю мінімальну таксу платять усі
Alchak Показати IP 10 Жовтня 2011 10:37
Два аспекти-1.Вікторів-хабарник і вор (це аксіома-доведень не потребуе, все місто знае) 2."Свободівці" навіть на трупах намагаються собі політрекламу робити-гидота...
Іван Показати IP 10 Жовтня 2011 11:48
В мене таке враження,що Орест це Пирожик.Це напевно точно.Гульдибанили за Вікторова рахунок,не гребували хабарями Вікторова,а тепер урвалось.Коментар Ореста нагадав про укр.поговірку:"Хто в...ся - невістка."

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus