USD 39.45 39.78
  • USD 39.45 39.78
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.72 9.86

Ще один нардеп від забороненої ОПЗЖ складає мандат

29 Січня 2023 23:09
Народний депутат від забороненої партії ОПЗЖ Олег Волошин написав заяву про складання депутатського мандата.

Про це Українській правді повідомили джерела.

Співрозмовники видання підтвердили, що Волошин складає мандат.

Про це також написав і народний депутат Олексій Гончаренко.

«Олег Волошин з ОПЗЖ складає мандат.

Нагадаю, в Раді з серпня мій проект Постанови про позбавлення депутатських мандатів всіх депутатів від ОПЗЖ», – йдеться у дописі.

Як ми писали, заяви на складання мандатів написали нардепи від забороненої ОПЗЖ Наталія Королевська та її чоловік Юрій Солод.

Нагадаємо, 13 січня Верховна Рада позбавила мандатів народних депутатів Віктора Медведчука, Тараса Козака, Андрія Деркача, Рената Кузьміна та Андрія Аксьонова. Перший чотирьох – через втрату громадянства України, Аксьонов сам написав заяву про складання депутатського мандата.

У грудні 2022 року у Верховній Раді розпочали збір підписів за позбавлення повноважень народних депутатів представників забороненої партії «Опозиційна платформа – За життя».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дєд Показати IP 30 Січня 2023 00:14
Анархія

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus