USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Від мера Володимира-Волинського вимагають не прислужувати регіоналам

17 Лютого 2014 14:45
Декілька сотень володимир-волинців, що вийшли на свій міський Євромайдан, обурені переслідуваннями місцевих активістів, тиском правоохоронних органів, зокрема Володимир-Волинської міжрайонної прокуратури на депутатів місцевих рад, що представляють опозиційні партії. Чергове міське віче відбулося вчора, 16 лютого, на площі Героїв.

У своїх виступах місцеві активісти підтримали вимоги столичного Майдану Незалежності про відставку президента Януковича та проведення дострокових президентських та парламентських виборів.

Відповідну резолюцію мітингу, яку оголосив Юрій Динько, підтримали одноголосно. ЇЇ направлять до Володимир-Волинського міського голови, голови Володимир-Волинської районної ради та райдержадміністрації.

Депутат міської ради Василь Сусік звернувся до присутніх на Віче з проханням допомогти двом дітям сиротам, яких місцеві чиновники залишили без житла.
«Виконавча служба, маючи на руках рішення суду, щодо повернення квартири двом дітям сиротам, що закінчили місцеву школу - інтернат два роки його не виконує», – сказав він.

Громада також засудила дії свого міського голови Петра Саганюка. Зокрема присутні підтримали одноголосно пропозицію позапартійного депутата Володимир-Волинської міської ради Анатолія Сороки, з вимогою до очільника міста припинити служіння Партії регіонів та вийти зі складу колегії при голові облдержадміністрації, яку нещодавно очолив керівник волинських регіоналів Олександр Башкаленко.

До всього цього мітингувальники ще й зобов’язали міських депутатів на черговій сесії скасувати міському голові Володимира-Волинського Петру Саганюку 50% надбавки до заробітної плати "за особливі успіхи в роботі". Однією з причин такого рішення громади називалось зволікання посадовців міськвиконкому із стягненням платежів до бюджету з підприємств місцевого олігарха Сергія Ковальчука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
З Княжого Показати IP 17 Лютого 2014 14:58
Взагалі то в Петра надбавка становить 60%
Реаліст Показати IP 17 Лютого 2014 15:11
Юрій Динько, а ци це не ви шановний будучи першим заступником Юрки Михальця (того що за хабарі погорів в устилузі) тако трошки прикрадали? Хочу нагадати як службове авто возило вашу дружину та дітей щодень на роботу, хіба це не корупція? А от дружина у Вас порядний вчитель!
він до Реаліст Показати IP 17 Лютого 2014 20:26
порядний вчитель на державному авто чоловіка на роботу не буде іздити
Глядач до він Показати IP 14 Березня 2014 22:09
То чого ж ви - треба було кілька років тому подзвонити на гарячу лінію райадміністрації і повідомити про корупцію:) Мені дивно, чому нормально, коли для влаштування на мінімально оплачувану роботу в місті потрібно занести чималу суму в мерію, зате возити дружину на роботу на службовій машині - гріх. І щодо порядності - я вважаю, що тут кожен повинен почати з себе, а не судити анонімно про порядність вчителів.
анонім Показати IP 17 Лютого 2014 22:42
ой скільки тьомних ділішок за кожним володимирським революціонером-опозиціонером. але на все всій час
правда Показати IP 18 Лютого 2014 06:34
Регіонали, прикрийте мордяки, не показуйте свою тупість.
Реалісту Показати IP 18 Лютого 2014 06:35
Клои ви останній раз проходили психіатра?
сивочолий Показати IP 18 Лютого 2014 06:38
В Петра вже конкретна параноя.Один день з Майданом, другий-з регіонами.
Віталій Козловський Показати IP 18 Лютого 2014 06:44
Саганюка і мене потрібно вже з міської ради давно "просити". Саганюк тут 25 років, а я всіх певне 40.
Спостережливий Показати IP 18 Лютого 2014 06:52
Про ефективність господарювання володимир-волинського мера свідчить новозбудований "проспект".За три місяці зими розлізся у всі сторони.Місто заполонили зграї бродячив псів. Околиці потопають в болоті. Краще нічого не робити, ніж так господарювати.Про які добавки може йти мова? НА ПЕНСІЮ!!!
гість Показати IP 18 Лютого 2014 07:44
Саганюк перетворив Володимир у "білорусь", мерію в паханат. В місті правлять його блюдолизи , земляки і бандюки!!! Зграю Саганюка на смітник історії !
Володимир Латковськи Показати IP 19 Лютого 2014 21:01
Хтотакий Саганюк Петя- проститутка з окружної дешева, якщо треба то він готовий Вам ноги помити. Оце лідер Славного історичного міста, краще бути без мера чим з таким міським головою. Ганьба Саганюк!!!'
анонім2 Показати IP 20 Лютого 2014 15:00
чому ви так думаєте місто дуже чисте а те що навколишні села поз****рались то це їх проблеми
анонім2 Показати IP 20 Лютого 2014 15:11
краще подивіться що робиться в зімні"монастир"які вони викидають гроші на квіти,і.т.д.краще перечислили гроші хворій людині чи оплатили операцію. тратять тисячі.і збудувалиби нормальний пологовий а не бидлам
ПРистосований пес Показати IP 23 Лютого 2014 15:06
Збирай валізи Петро Данилович з Ковальчуком, поки не пізно, а то піднімуться в найближчий час всі питання щодо махінацій з земельними ділянками, привласнення проблемних квартир, хабарництва, корупції, відмивання б*юджетних коштів та ін. А твій "гівнюк" старший, відповість перед законом за наркотики, контабанду, виселення знедолених з квартир, відновиться справа щодо аварії в Києві на Lexus, та трагічні наслідкі цієї ДТП .... "Майстер з ремонту годинників" - для тебе підготували страпон ) - ПРистосуванець й до цього ПРистосується! Ні до кого буде звертатись за допомогою: ми все бачимо! Монашки з Медвед*уком в даній ситуації тільки звузять плечима й поспівчувають. Потворам ПРислужницьким прийшов кінець)
Син Володимира Показати IP 23 Лютого 2014 15:09
Згоден з "Володимир Латковськи" й з "ПРистосований пес"- всьому ПРи)(одить кінець!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus