USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волонтери зняли для ЄС відео про Україну

6 Вересня 2015 12:10
У мережі з’явився відеоролик про Україну для громадян Євросоюзу, передає УНН із посиланням на “Патріоти України”.

Його зняли українські волонтери, щоб показати, як розв’язана Росією проти України гібридна війна може поширитися по всій території Європи, зазначають в організації.

Відео під назвою “ЄС-Україна-Росія: ви думаєте, що ця війна десь далеко?” було опубліковано на YouTube-каналі The People’s Project.

У ролику показана ще ненароджена дитина, яка мріє про те, ким стане в майбутньому. Але її слова перериваються кадрами з зони АТО на Донбасі. Відео показує всю крихкість цих планів на майбутнє.

“Ще два роки тому ніхто не думав, що Україна буде боротися за свою свободу в гібридній війні, спровокованій Росією. Це новий тип війни: з солдатами без розпізнавальних знаків, цивільними в якості щита, диверсіями, терактами, пропагандою, кібератаками і дипломатичними вивертами. Чи готова Європа до такого типу конфліктів? Ви думаєте, що ця війна десь далеко? Україна знаходиться в центрі Європи!”- йдеться у відео.

Як повідомляв УНН, 4 вересня 2015 року Президент України Петро Порошенко зазначив, що культурна політика України має об’єднати суспільство, стати і зброєю для перемоги над російською агресією, і інструментом реформ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus