USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волиньрада не хоче знати, чи законно ділили землю в Пульмо

14 Листопада 2012 10:53
Депутат обласної ради Ігор Гузь стверджує, що в селі Пульмо Шацького району протягом останнього року приблизно 600 земельних ділянок віддали представникам «еліти». Він вважає, що правоохоронці повинні перевірити ці факти в частині дотримання «земельних» законів України.

Про це він розповів 14 листопада під час 13-ої сесії облради.

Так, обранець громади озвучив запит до голови ОДА Бориса Клімчука, прокурора області Андрія Параки та начальника регіонального управління Держкомзему Василя Василенка.

Зі слів обранця громади, протягом останнього року в селі Пульмо приблизно 600 земельних ділянок передали не мешканцям села, а представникам еліти. Як стверджує Гузь, це - працівники правоохоронних органів, чиновники тощо.

«Під час зустрічі з жителями Пульма неодноразово звучало прізвище Клімчука, як людини, яка безпосередньо причетна до виділення землі і користування», - зауважив Гузь.

Тож він запропонував створити спеціальну комісію, яка перевірить законність виділення землі в Пульмо. «Тим більше там вже були заворушення, в яких брали участь майже 300 людей, які не згоджувалися з виділенням земельних ділянок», - додав депутат.

Окрім цього, він пообіцяв опублікувати списки людей, які володіють угіддями в Пульмо.

Однак ініціативу колеги обранця громади не підтримали. «За» проголосували лише 19.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Україна Показати IP 14 Листопада 2012 11:11
Ще б пак, бо ж вони всі там мають земельку і підтримають. От тобі корупція, яка боротьба з нею? Нуль,обличчя наши чинуш
я Показати IP 14 Листопада 2012 12:05
там ще й дорогу спеціально проложили в саме село. Щоб за рахунок держави, а не за власний кошт. Те село було Богом забуте, затуркане. Було б дуже цікаво побачити списки
Світ Показати IP 14 Листопада 2012 13:18
Богом забуте село??? Побійтесь Бога, Пульмо і без дороги це приклад вдалого господарювання та працелюбності. Про їх невтомні руки легенди ходять. Усі села Волині мали б виглядати як Пульмо...
андрій Показати IP 14 Листопада 2012 13:56
що ти мелеш? яке господарювання якщо там така земля що нічого не родить? рибу ловити і тараньку продавати? легенда про тараньку!
QQQ Показати IP 14 Листопада 2012 15:30
Про які порушення говорить Гузь? Отримати земельну ділянку в Пульмо може житель Луцька. Як і землю в Луцьку або в Ялті чи Києві - може отримати житель Пульмо. Навіщо роздувати вогонь, там де і димом не пахне. З.І. Більшість жителів Пульма не будуть нічого будувати на тій землі, а продадуть її і куплять мерседеси, які не юудуть мати за що заправляти. А по друге, зараз земля не в ціні. В Пульмо мжна купити участок за 5-9 тисяч доларів. А Гузь просто - тріпач.
Чеширский Кот до QQQ Показати IP 14 Листопада 2012 17:27
Все правильно, только между "може отримати" и "володіє" дистанция огромного размера.
QQQ до Чеширский Кот Показати IP 14 Листопада 2012 17:56
Ну так і Гузь конкретно не вказує на факти хто "володіє" земельними ділянками. Але якщо сильно хтось "буде прагнути" і хоча б звернеться в сільську раду із заявою, то може і буде "володіти". Не спробувавши - не буде результату. З.І - В Пульмо землі не маю ні я, ні мої близьі.
гиии Показати IP 14 Листопада 2012 23:07
всі дурні, землю хапають, але в кінцевому випадку вділять кожному по 2 кв. м. і як не дивно - вистачить))))))
Муля Показати IP 15 Листопада 2012 07:22
Та там все друзья Гузя землю розобрали, он прекрасно знает. Компньйон его по виборах Смєтюх и его братик киевский забрали 30% земель Пульмо. Пускай садятся и решают, причем здесь облрада. Если по закону то и Сметюхи имет право там на землю.
сс Показати IP 6 Грудня 2012 14:39
Шановні! Перш ніж говорити з високої трибуни про правильність чи неправильність виділення земельних ділянок, треба використати достовірні джерела, а не інформацію ББСі (бабка баці сказала)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus