USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинський суд скасовує усі «революційні» рішення районів

8 Лютого 2014 14:38
Суд визнав протиправними рішення та дії Ківерцівської та Володимир-Волинської районних рад, - інформує прес-служба прокуратури області.

Волинський обласний адміністративний суд 7 лютого 2014 року визнав протиправними дії та скасував рішення Ківерцівської районної ради про створення Народної Ради Ківерцівського району та суспільно-політичну ситуацію в Україні, прийняті під час позачергової сесії 6 лютого 2014 року.

Мовляв, ухвалюючи ці рішення та передбачаючи створення нелегітимного органу, районна рада діяла всупереч норм Конституції України та Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні".

Окрім цього, судом задоволено позов Володимир-Волинського міжрайонного прокурора про визнання протиправними дій Володимир-Волинської районної ради щодо проведення 25 січня 2014 року позачергової сесії районної ради та прийняття рішень про недовіру голові Володимир-Волинської районної державної адміністрації та відставку голови районної ради.

Суд також визнав протиправним та скасував розпорядження про скликання вказаної позачергової сесії.

Зауважимо, так само суд визнав протиправними та скасував рішення Горохівської районної ради.

Волинським окружним адміністративним судом 7 січня 2014 року повністю задоволено позов прокурора Горохівського району та визнано протиправними рішення Горохівської районної ради від 28 січня 2014 року щодо суспільно-політичної ситуації в Україні.

Усього у 2014 році судом визнано протиправними та скасовано 15 рішень місцевих рад на Волині. Ще 1 позов прокуратури перебуває на розгляді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Віра Показати IP 8 Лютого 2014 16:03
Ну анархія ніде не потрібна!!!
Лучанин Показати IP 8 Лютого 2014 19:39
Гузь і підгузки спробували розвалити державну владу на Волині, оцінку їм дали суди. Слава Волині без політичних покидьків!
СЕЛО НАРОД Показати IP 8 Лютого 2014 23:35
ПОЯСНІТЬ НАРОДУ НАВІЩО ОБЛАСНІ РАЙОННІ АДМІНІСТРАЦІЇ ХТО ЇХ ВИБРАВ ТУНІЯТЦІВ ЯКЩО ЗГІДНО КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ ДЖЕРЕЛОМ ВЛАДИ Є НАРОД ТО НА МІЙ ХОЛОПСЬКИЙ РОЗСУД ДЕПУТАТИ ВІРНО ПРИЙНЯЛИ РІШЕННЯ БО НИХ ВИБРАВ НАРОД А СУДДІ ПРИ ЇХ ЗАРПЛАТІ БУДУТЬ ТРИМАТИСЬ БІЛЯ КОРИТА РУКАМИ І НОГАМИ
читач Показати IP 8 Лютого 2014 23:40
та у нас суди спутали себе і Бога. бласккавка їм у п'яту точку!!!!
Григорій Показати IP 9 Лютого 2014 00:08
Які у нас суди ми всі прекрасно знаємо. Особливо ті громадяни, кому доводилось зіштовхуватись особисто з так званим правосуддям. Фраза : "Ідіть розбирайтеся в суді!" Звучить майже як ...та йди ти !
Григорію Показати IP 9 Лютого 2014 14:02
памйятаю як у ссср та луцьку суддів вибирав народ і в арміі на парканах було намальовано нато- ворог і обкрадав нас кравчук леонід глава украінскіх комуністов а інвалід суддя іздив на тролейбуси а не на мерсі.попробуйте змінити систему яку придумали жиди і вас в один день зітруть в сміття еврогенератори

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus