USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Войтович хоче безплатного піару

22 Грудня 2011 14:42
Журналісти волинських видань могли б висвітлювати роботу обласної ради безплатно, як це роблять інтернет-видання краю.
Про це під час підсумкової річної прес-конференції 22 грудня заявив голова облради Володимир Войтович.
Він подякував інтернет-виданням за те, що ті не беруть грошей за висвітлення роботи найвищого представницького органу краю і зауважив, що, на його думку, діяльність депутатів облради має взагалі висвітлюватися безплатно.
Зі слів Войтовича, певною мірою це пов’язано з обмеженим фінансовим ресурсом обласного бюджету.
Нагадаємо, за даними відділу інформаційного забезпечення діяльності обласної ради, цього року на висвітлення роботи цього органу в обласному бюджеті було передбачено 200 тисяч гривень, а на наступний заплановано 330.
Крім того, наступного року планують збільшити обсяг фінансування двох місцевих газет: «Волині-нової» та «Волинської газети». Якщо у 2011-ому вони отримали по 70 тисяч гривень економічної підтримки, то на наступний заплановано по 300.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
відвідувач Показати IP 22 Грудня 2011 15:33
по-перше автор погано знає математику,, по-друге у цих газет в засновниках органи влади,, по -третє журналісти вашого видання напевно не уважно слухали Войтовича
піарщик Показати IP 22 Грудня 2011 15:46
Може Войтовичу ще чогось захочеться? Чи знає він, що приватна преса нічого від влади, крім погроз і матюків, не отримує? Це ж треба таке ляпнути! Її, як і усіх, перевіряє податкова інспекція і робить нарахування зі штрафами за безплатний піар чи антипіар. Данилюк отримає 300 тисяч, то нехай хоч голого Войтовича ставить в газету.
Волинська газета Показати IP 22 Грудня 2011 16:13
Від обласної ради Волинська газета за цілий рік отримала 10тис.грн за висвітлення діяльності.Якому журналістові приснилися 300 тисяч? Але ми не проти їх отримати
рекламне бюро Показати IP 22 Грудня 2011 16:14
Яка потреба піарити людину без позиції, яка згорблено стоїть пред виконавчою владою. Взагалі, можна "відпіарити" за таку позицію, але після цього піару войтович може потрапити на денний стаціонар в Ліпіни.
медиа Показати IP 22 Грудня 2011 19:41
Думаю это станет возможно,если просящий будет сам бесплатно работать.
журналіст Показати IP 23 Грудня 2011 08:23
У кожному крупному друкованому виданні України вже впродовж кількох років існує відділ безпеки видання. 2-3 компетентні працівники (юристи, економісти) стежать, аби в друк не потрапили на безоплатній основі матеріали з елементами піару, не говорячи вже про рекламні. Якщо такі матеріали не проплачені, виданню нараховуються великі штрафи, які перевищують вартість піарного матеріалу в рази. Сьогодні владу без грошей не піарвть навіть її рідні (сервільно-технологічні видання) типу "Голосу України" Чи "Урядового курєра", хоча вони фінансуються держбюджетом цифрою з 6-7 нулями. Цей ляп голови обласної ради Войтовича рівняється ляпу одного з героїв фейлетону Макра Твена, якому належать слова: «Репу не следует рвать руками, от этого она портится. Лучше послать мальчика, чтобы он залез на дерево и осторожно потряс его». Або ж: «Когда близится жаркая пора и гусаки начинают метать икру…». Наступної конференції Войтович розповість журналістам, як кабачки "метают икру". Госторого слова нашому очільнику представницької влади!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus