USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вусенко виконує вказівки Івахіва, – радник міського голови

2 Листопада 2017 11:34
У боротьбі за владу у Луцьку Юлія Вусенко виконує вказівки Степана Івахіва, щоб дестабілізувати ситуацію у місті, - стверджує голова фракції УКРОП у міській раді, радник міського голови Ігор Поліщук.

Про це йшлося під час 33-ї позачергової сесії Луцької міськради 2 листопада.

Як зазначив Ігор Поліщук під час розгляду питання про поновлення Юлії Вусенко на посаді секретаря міськради, йому стало соромно за сьогоднішні нестримані виступи екс-секретаря міськради та депутата Миколи Федіка. Та порадив Вусенко вийти в місто і почути, що про неї думають лучани та як ставляться до її непереборного рвіння до влади. Також, з його слів, дивно, що такі люди, як Павло Данильчук, який не має юридичної освіти, трактують законодавство.


Ігор Поліщук повідомив, що завданням Юлії Вусенко є зведення нанівець роботи міськради, а ті люди, які смикають її за ниточки, хочуть дограбувати «Луцьктепло», «Луцькводоканал», ЛПЕ, тому що їм нецікаво щось створювати. Не секрет, мовляв, що Вусенко – на роботі в Степана Івахіва, і все, що вона робить, це його вказівки.

Депутата нагадав, як працює молочний бізнес Івахіва: спочатку його підприємства ставили найвищу закупівельну ціну молока і решта заводів занепадала. Ці заводи потім викуповували за безцінь і продавали на металолом, а в людей, яким ніде більше здавати молоко, його скуповували за безцінь.

Те ж саме, зі слів Ігоря Поліщука, керівники Вусенко мають на меті зробити з Луцьком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Коля Показати IP 2 Листопада 2017 11:40
Хіба не правда? І з молочними заводами так, бо людям копійки, а самі зажираються . Івахів в люди не виходить нічого не коментує а підставних кидає під колеса чи як? У вдови і дітей забрав частку і теж ні му-му. То що ж це за Івахів такий і де він взявся на голову лучан?
Зек Показати IP 2 Листопада 2017 12:45
За тим Іваховим зона плаче!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus