USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Виконані й невиконані обіцянки Бориса Клімчука

9 Лютого 2014 11:36
На момент звільнення волинський губернатор виконав п'яту частину обіцянок, - повідомляє «Слово і діло».

Так, колишній губернатор Волинської області Борис Клімчук на момент свого звільнення зумів виконати 37 зі 190 обіцянок, зафіксованих проектом «Слово і діло».

При цьому 21 обіцянку Клімчука було провалено, а 132 залишилися в процесі виконання.

Таким чином, рейтинг відповідальності екс-голови Волинської ОДА в системі «Слово і діло» склав 19%.

Серед останніх виконаних обіцянок Клімчука варто виділити введення в експлуатацію декількох культурно-історичних об'єктів (художня галерея в Замку Любарта, музей-садиба Стравінського в Устилузі, Свято-Покровська церква в Піддубцях), виділення коштів на реалізацію програми «Волинькард» та добудову перинатального центру.

Водночас, екс-губернатор Волині, всупереч своїм обіцянкам, не забезпечив повною мірою житлом повнолітніх дітей-сиріт, а мешканок області - безкоштовними обстеженнями за допомогою пересувних мамографів.

На 2014 рік Клімчук вже встиг пообіцяти будівництво низки шкіл, відкриття торгового центру ПортCity, ремонт краєзнавчого музею, лялькового театру і бібліотеки ім. Олени Пчілки та ряду доріг.

Рейтинг відповідальності Бориса Клімчука розрахований як співвідношення виконаних ним обіцянок до загальної кількості даних екс-губернатором обіцянок.

Як відомо, 5 лютого Президент України Віктор Янукович підписав указ про звільнення Клімчука з посади голови Волинської обласної державної адміністрації.

Того ж дня Янукович призначив на цю посаду Олександра Башкаленка.

Раніше протестуючі в Луцьку прийшли до Клімчука, вимагаючи від нього написати заяву про відставку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 33
дідо Показати IP 9 Лютого 2014 11:42
Клімчука винесли з кабінета.Сумний кінець карєри.Він думав ,що дурити волинян можна нескінченно.
бабо до дідо Показати IP 9 Лютого 2014 11:48
проспись!:) віче скоро, а ти сидиш, строчиш гей на Майдан старий...
Корінний лучанин до дідо Показати IP 9 Лютого 2014 22:05
ТА НЕ ТАКИЙ СУМНИЙ , ЯК МОЖЕ ЗДАТИСЬ НА ПЕРШИЙ ПОГЛЯД! ЩЕ ЛЕГКО ОБІЙШЛОСЬ ЙОМУ НА ЗЛАМІ ЄПОХ!!! ВІН ЯК БУВШИЙ КОМУНЯКА, ЯК РЕП'ЯХ ЧІПЛЯВСЯ ЗА ВЛАДУ і ЙОМУ ЦЕ ВДАВАЛОСЬ БО НЕ БУЛО В НАС ЗАБОРОНИ БУВШИМ ЗАЙМАТИ КЕР. ПОСАДИ! НУ НЕ БУЛО В УКРАЇНІ ТАКОЇ ЛЮДИНИ ЯК У ЛИТВІ А. БРАЗАУСКАС!Він розвивав демократію в країні. Від посади президента ЛИТВИ відмовився перед виборами та уступив дорогу молодшим! Це була МУЖНЯ ЛЮДИНА, а в нас чомусь підстілки, запроданці ! А далі наш сюжет не хочеться оповідати . Всім відомо. Революцію роблять молоді! ПОРА ЗМІН НАЗРІЛА!
слово Показати IP 9 Лютого 2014 11:47
А ви обіцянки Бондара, Романюка, на посаді голів ОДА, дослідіть!:) Слабо?:) Скільки зробив Клімчук для області - ніхто ніколи не робив і НЕ ЗРОБИТЬ!!! Неблагодарні люди, а ЗМІ як стервятники... ЗМІюкі справжні!!! Ну час розсудить, Бог на світі є...!!! Досліджуйте "обіцянки" Гузя, Вітіва, Мельника... прапор вам у руки...!:)
Баба до дідо Показати IP 9 Лютого 2014 11:55
Ти діб-л - дідо. Клімчук пішов сам і з честтю, а ти замість того щоб піти до Церкви , пишеш тут всяку дурню. Тобі вже потрібно готовитись, а то здохнеш як собака.
дідо до Баба до дідо Показати IP 9 Лютого 2014 12:04
На колінах у соплях та сльозах - це з честю ? Пройдисвіти завжди погано закінчують.
просто Показати IP 9 Лютого 2014 11:55
Клімчук необдумано (його навіть не можна зрозуміти),поплатився за коліна.Зеки такої ганьби не розуміють,а тим більше не прощають.
справедливість Показати IP 9 Лютого 2014 12:08
нехай краще віддасть 3 гектара землі в струмівці молодим сім,ям
дідо до справедливість Показати IP 9 Лютого 2014 12:11
може молоді сімї самі собі куплять землю, а не чекають на подачку.
справедливість до дідо Показати IP 9 Лютого 2014 12:30
буле робота куплять самі а такі як клімчук у них її забирають
дідо до справедливість Показати IP 9 Лютого 2014 12:35
тільки ліниві та ліворукі жаліються,що нема роботи.
справедливість до дідо Показати IP 9 Лютого 2014 12:39
тільки жаба хвалить своє болото мабуть ви з клімчуком з одного і тогож
Роза до справедливість Показати IP 9 Лютого 2014 13:23
Хто забрав? Не бреши! Факти наведи, а написати все що завгодно можна!!!
Волиняка Показати IP 9 Лютого 2014 12:18
Так ! Це з честтю. Не кожен знайде в собі сили щоб так поступити- даже стати на коліно перед людьми. Без гонору, пафосу і т д. Вам дурн.м волинякам ніхто не вгодить.Ви одне одного будете гризти поки нікого не залишиться.
дідо до Волиняка Показати IP 9 Лютого 2014 12:28
Це страх, бо добре памятає історію у Ковелі,коли люди його звязаним кинули на колію
онука до дідо Показати IP 9 Лютого 2014 13:16
Ти дідо точно сьогодні не опохмелився що вже таке несеш!:)
Ілюша Показати IP 9 Лютого 2014 13:26
Нехай ще кожен зробить як Борис і тоді буде говорити. А то кричати і бити двері мають всі
БОГДАН Показати IP 9 Лютого 2014 13:31
Хочу порадити грамотіям проекту= Слово та діло= застосувати напрацьовану методику для визначення рейтингу не лише Клімчука ,але й Ющенка,Тимошенко,бувшого помаранчевого губернатора Бондара та інших помаранчевих лідерів. А також провести рейтинг виконаних обіцянок вождів Народного руху України,коли вони валили СРСР і обіцяли людям золотіі гори та мед в шоколаді.Дана публікація безумовно замовна і покликана обвалити рейтинг бувшого губернатора,який, не дивлячись на відставку та огульне шельмування опозицією , за деякими оцінками продовжує сягає більше 60%,. Думаю,при бажанні ,Борис Петрович може спробувати балатуватись на виборах до Верховної Ради у разі дострокових парламентських виборів,навіть по Луцьклому виборчому округу та конкурувати із кандидатом від=Свободи=,при цьому має добрі шанси на перемогу.
55 до БОГДАН Показати IP 9 Лютого 2014 14:06
Хочу порадити грамотію БОГДАНУ спочатку хоча б зайти на сайт "Слово і діло" і побачити такі ж самі негативні рейтинги і Тимошенко, і Ющенка (напр., ось - http://www.slovoidilo.ua/person/Yushhenko-Viktor-Andreevich/promises/failed/index.html). При бажанні можна й самому додавати своїх "героїв" та їхні обіцянки. А вже після того спробувати триндіти про "Дана публікація безумовно замовна"
Корінний лучанин до 55 Показати IP 9 Лютого 2014 21:13
Цей чоловік БОГДАН постійно займається словоблуддям на сайтах( це помічено)! ТО ПУБЛІКАЦІЇ В НЬОГО ЗАМОВНІ, ТО РЕЙТИНГ КЛІМЧУКА, БАЧТЕ ЗАНИЖАЮТЬ, ТО НОСТАЛЬГІЯ ЗА СРСР ПРОЯВЛЯЄТЬСЯ ! НЕВТЯМКИ ЩЕ ЙОМУ, ЩО ГУБЕРНАТОРІВ У НАС В УКРАЇНІ НЕМА І БУТИ НЕ МОЖЕ! ОСКІЛЬКИ І ГУБЕРНІЙ НЕМА ЯК А.О. ! ЦЕЙ СЛИЗЬКИЙ ЧОЛОВІЧОК, ДУЖЕ НАГАДУЄ ПЕРСОНАЖ ПЕТРА ПЕТРОВИЧА з ОПОВІДАННЯ " ІДЕЙНИЙ ЧОЛОВІК" В. САМІЙЛЕНКА. ТАКІ ПЕРСОНАЖІ ЗБЕРЕГЛИСЬ І ПОНИНІ . Прочитайте! АЛЕ все таки, справедливості ради, не варто так всю діяльність регіонала Клімчука чорнити! Щось таки робив позитивне! Клімчук ще той хитрий комуняка, він ним і залишився! Людина у такому віці сформовані погляди не змінює різко! ЦЕ РОБЛЯТЬ ЛИШЕ ПРИСТОСУВАНЦІ , ПРОТИ ВІТРУ не ПИС..ТЬ ТА НЕ ПЛЮЮТЬ !
ЄвроЛучанка Показати IP 9 Лютого 2014 13:33
і що ви добилися? той самий іван тільки в другій шапці?! був клімчук - чого вам бракувало. поки яник є - буде ставити регіоналів. тепер цей ще 10 гектарів вкраде, поки сидить в "нужном крєслє"
Лучанин Показати IP 9 Лютого 2014 13:38
Шановні журналісти.Ви візьміть і складіть перелік того що зробив Борис Клімчук в розрізі міст і районів області.А потім порівняйте з тим що зробили всі інші керівники області.Думаю буде дуже цікаво.Ми оцінимо все з часом.
Славко Сірко Показати IP 9 Лютого 2014 17:35
Климчук толковий дядько.Мені його історія нагадує історію про Черчеля ...... там так само спочатку хнімали з посади. .а потім ішли і поосили щоб він повернувся.... а то що він зараз пішов з посади то це корисно тількі йому....а ми Волиняни ще прозрієм від нових губернатооів ....регеоналів бандитів та помаранчивих шарікових....Слава Украіні! е
БОГДАН-55 Показати IP 9 Лютого 2014 17:46
Дякую за критику.Але коректніше, в такому разі, було б навести порівняльні дані із іншими рейтингами губернаторів регіонів та лідерами опозиції,.які вже були при владі.Чекаю наступних публікацій від= волинських новин=у контексті піднятого мною питання,після чого стане зрозумілим хто із нас =триндить=.
55 до БОГДАН-55 Показати IP 10 Лютого 2014 10:58
Коректніше було б не змішувати в одну кашу Клімчука-Бондаря-Ющенка-Тимошенко-Народний Рух-розвалСРСР. І не називати апріорі замовними статті, не розібравшись по суті. Стаття взагалі називається "Виконані і невиконані обіцянки", і наводяться приклади і тих, і інших. Чи згадування виконаних обіцянок теж замовне? А якщо Ви таки вважаєте, що написане - проплачена брехня, то спростуйте: розкажіть нам, які конкретно з наведених обіцянок насправді виконані. Це ж так просто...
валєра Показати IP 9 Лютого 2014 20:56
Сам поза політикою. підтримую майдан. Треба зміни. Давно треба. Сам посадовець, Підтримую опозицію. АЛЕ... стільки як зробив Клімчук для області,для нас ніхто не зробив і не зробить. Це людина з великої букви. Крав, не крав- говорили і будуть говорити. Якщо нічого не робиш- тоді й не говорять. Але... проаналізуйте, дізнайтесь про те що зроблено. На скільки більше коштів виділялось на Волинь порівняно з іншими областями. Він був за нас-волинян. Хоча й регіонал. Дуже хочу, щоб всі партії пропали... А ми судили Людину тільки по його роботі.
сьогодні Показати IP 10 Лютого 2014 15:06
став на коліна перед людьми - та це він надіявся що його залишать, от стану на коліна і мене пошкодують і залишать біля корита, щоб дальше красти. Зробив для області - а що треба було взагалі нічого не робити? Він даже хотів для себе одержати однокімнатну квартиру, як малозебезпечений. І де ж його совість? В нього ніколи не було і не буде ні совісті ні стида. Крав і жер (подивись на його ряху відгодовану і наглу).
Юрко-сьогодні Показати IP 10 Лютого 2014 17:27
Ти тверезий чи пяний, .що таке верзеш,чи тобі євродауни заплатили?
Свідома Показати IP 11 Лютого 2014 11:44
Клімчук такі відкати робив - вам і не снилось.Він не гнушався навіть десятки. А те,що роздавав всілякі стипендіі з фонду - пиль в глаза. Подумайте, чому не подав на Палицю в суд нібито за наклеп за той мільйон, бо це ПРАВДА. Борисе Петровичу,досить оббирати Волинь, ДО ПОБАЧЕННЯ.
Анонім Показати IP 11 Лютого 2014 11:53
пРОЙШЛИ ЧУТКИ МИЛИТЬСЯ В ОБЛАСНУ РАДУ БАШКАЛЕНКО - БУДЬ ПИЛЬНИЙ - ВІЗЬМЕ ПІД НОГИ
нУЛЬОВИЙ , БО АНОНІМ Показати IP 11 Лютого 2014 12:02
Пройшли чутки - милиться в обласну раду. Пане Башкаленко - будь пильний - візьме під ноги.
БОГДАН-55 Показати IP 11 Лютого 2014 14:35
Не думав,що мої міркування викличуть у вас такий шквал емоцій. Таке враження,.що ви є автором даної публікації ,або відповідаєте за її зміст. Беру свої слова назад про замовний характер цієї статті.Однак все ж вважаю,,що було б добре побачитим подібні цифри,підготовлені по подібній методиці, про інших політиків,які у минулому обіймали владу як у Києві,так і на місцевому рівні.,в тому числі і у Луцьку.
12345 до БОГДАН-55 Показати IP 11 Лютого 2014 18:27
"Беру свої слова назад про замовний характер цієї статті." - СЛОВО НЕ ГОРОБЕЦЬ, ВИПУСТИШ НЕ ЗЛОВИШ! Це ознака БЕЗВІДПОВІДАЛЬНОЇ ЛЮДИНИ!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus