USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Визнати «війну війною» та провести референдум вимагає ПС

21 Липня 2015 21:19
Правий сектор вимагає проведення референдуму про недовіру Парламенту, Кабміну та Президенту. А ще – скасування Мінських угод та легалізацію добровольчого руху.

Ці та інші рішення активісти організації ухвалили на своєму з’їзді, який відбувся сьогодні, 21-го липня, у Жовтневому палаці в Києві, – інформує «УНІАН».

Нагадаємо, події розгортаються внаслідок стрілянини в Мукачевому, коли невідомі, озброєні автоматичною стрілецькою зброєю люди, які назвалися представниками Правого сектора, заблокували дорогу до міста. Вони зайняли територію комплексу Антарес та колишнього нічного клубу Червоний дракон. Їм зчинили опір люди з оточення народного депутата із групи «Воля народу» Михайла Ланя.

Політсила ухвалила рішення про те, що ПС вимагатиме проведення референдуму щодо недовіри Парламенту, Кабміну і Президенту.

Також на плебісциті, який вже відбувається на київському Майдані незалежності, Правий сектор має намір вимагати розглянути питання про скасування Мінських угод і «визнання війни війною», а також питання легалізації добровольчого руху.

Також з'їзд постановив, що ПС не братиме участі у місцевих виборах восени.

Як зазначає Новинний портал «За збручем», рішення відмовитися від участі у чергових місцевих виборах та переформатувати політичну партію у національно-визвольний рух «Правий сектор» має глибокий підтекст.

У такий спосіб Дмитро Ярош демонструє своє ставлення до влади, яка прийшла на зміну режиму Януковича. І хоч командир заявляє, що Правий сектор буде діяти виключно в правовому полі, постановка питання про референдум про недовіру керівникам держави та парламенту говорить сама за себе. На ділі Правий сектор оголосив себе системною опозицією. Першою справжньою опозицією до постмайданівської влади.

Варто зауважити, що, почавши нову гру, розв’язок якої може мати несподівані для української державності наслідки, Ярош також має пам’ятати, що у Європі, до якої Україну поки що зараховують, зміна влади відбувається не інакше, як через вибори. Це той шлях, який має пройти кожна опозиція.



Ще одним рішенням стало те, що лідер Правого сектора нардеп Дмитро Ярош не відмовиться від депутатського мандата.



Промова Дмитра Яроша під час Віче на Майдані Незалежності у Києві:



Губернатор Закарпаття Геннадій Москаль заявив про відкриття справи проти 13 активістів Правого сектора.

Нагадаємо, що раніше Правий сектор збирав безстрокову акцію під АП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Тарас Показати IP 21 Липня 2015 21:34
Треба було оточити ту сходку, та всiх на "восточний фронт"... А то кажуть, воювати нема кому... Он скiльки добровольцiв...
Тихо! до Тарас Показати IP 22 Липня 2015 05:51
Хто таке каже? Що ти собі придумав? Сам п&*,й воювати , писака. Навіщо воювати якщо країна окупована зовнішньо? Хтось воює, а хтось за наказом виконує свої обовязки в тилу.
Крымчанин Показати IP 21 Липня 2015 21:46
"Оголосити війну" России? Давай-давай. Давно ли с Крыма драпали. Это хорошее будет решение всех проблем.
Тихо! до Крымчанин Показати IP 22 Липня 2015 05:53
Н****й звідсіля , сєпарський.
512 Показати IP 22 Липня 2015 00:02
Пс Ти ще заяви про робочі місця на кордоні, як це зробив віталька любомильський, обіжаний карєрний піскокопатєль, або про пільги для диванних побратимів, або поставимо супер папою пашку д. Мером,губернатором бубурнії ніяк не може про про...тисьр, заср...ці ті диванщики і як бліх їх до нігтя притулювати требе. Чому вони стоять на кордоні, навідуються до торгашів ц...ми, с...м, чаю попити¿ Вони себе показали з 19_-23лютого,і переконались що в повній ж..пі. чмирити їх треба по повній програмі. Менти, коли побачили пс зі зброєю в руках за межами ато, дійте в межах ст. 15Та 15 прим і якшо продажна с..ка з вин 13 щось предявить.... то поступіть з нею по людській
Тихо! до 512 Показати IP 22 Липня 2015 05:57
Поки я це читав в мене мозок лопнув... люди, не слухайте таких п******ів, шановний це твоя особиста думка (яку тобі хтось навязав) тримай її при собі
Брехнею світ живе Показати IP 22 Липня 2015 07:47
Люди !!! Ми люди чи ми нелюди ?! Чесно жити і працювати у нашій ненці-Україні хтось хоче і буде чи ні ?! Патріотизм зашкалює і бардак зашкалює ! Порядні люди ще є на Україні чи самі гниди ліниві і брехливі ?! Працювати чесно на державу і люди в державі будуть чи це вже в минулому !!! Хочу , щоб патріотизм вчинками підтверджувався...Добре там живеться, де гуртом сіється й ореться !
xa! до Брехнею світ живе Показати IP 22 Липня 2015 10:15
"де гуртом сіється й ореться !" - це комунз'м, xa xa xa
Тихо! до Брехнею світ живе Показати IP 22 Липня 2015 11:34
Працювати чесно? Ну ти працюй і чекай поки в трусах лишишся. Краще діяти
свідомий Показати IP 22 Липня 2015 07:50
А що окрім війни вони можуть запропонувати суспільству? А спитайте в них - чи хочуть вони працювати?! Відповідь буде - НІ!!!
Тихо! до свідомий Показати IP 22 Липня 2015 11:38
А ти б*я питав? Ну чого п**&*ш якщо не питав? І звідки ти знаєш що вони не працюють. Вір ЗМІ далі через декілька місяців сєпаром станеш
лана Показати IP 22 Липня 2015 08:25
а дійсно шо те зборище дебеликів робить в києві а не на сході і вони ще війни хочуть, а самі на кордоні в машинах спати та горіляку жрати? влади хочуть! а гинути знову будуть сільські хлопаки. сволоту різну породив майдан бандюки озброїлися до зубів. тепер в кожному селі можна створити правий сектор та ходити по хатах та в бабів гроші вибивати. А шо? вони ж за правду. Раду дайте собі балаклавні герої!
СБУ до лана Показати IP 22 Липня 2015 10:58
Лана, тобі скільки років? Ти що пишеш?Якби хлопці з правого сектору не зробили свою справу на майдані, то досі не тільки КРИМ, ДОНЕЦЬК і ЛУГАНСЬК були б під ху%лом, але вся УКРАЇНА.Це тільки дурак не побачить, що робиться в державі, що сталося з гривнею, люди збідніли більше , як у три рази, тоді як наші можновладці нибивають кармани мільярдами. Хто в цьому виноватий ПС?Напевно що ні.Все спирають на війну.Тоді чому працює бізнес, нашого президента в країні, агресора.Кожен день гинуть наші хлопці, яке ато, чому не введено військового стану в державі, кому це вигідно.
Лучанка Показати IP 22 Липня 2015 10:13
для чого вони робили ці прапори з своєю символікою...всяі там різні рекламні штучки..в той самий час, як клянчать гроші на допомогу своїм солдатикам-правосекам.....гидота!!!!
СБУ Показати IP 22 Липня 2015 10:17
Підтримую ПС 100%Влада наша, на всі наші сподівання , виявилась нікудишньою.Які реформи? Де вони?. Тотальна корупція, кришування органами влади контрабанди, бандитизму, я говорю не тільки за Мукачево, що робиться на ЗАХ. УКРАЇНІ з бурштином, це взагалі ні в які рамки не вписується, де наше МВС, НАЦІОНАЛЬНА ГВАРДІЯ.
Вася до СБУ Показати IP 22 Липня 2015 11:34
Телепень, а ти шо хтiв зразу в комунiзм, ой чи в той- дермокракратизм, Нi, дорогенький Ше поскачете!
Тихо! до Вася до Вася Показати IP 22 Липня 2015 11:46
Вася, тобі всю ситуацію в країні сказати!? Порох ще гірше за Яника. За півтора роки !!!!! Він зробив ще гірше. І ті борги які набрала система будуть ще твої онуки віддавати якщо так жити. До чого тут комунізм чи демократизм? Що ти ліпиш?
Анонім до Вася Показати IP 22 Липня 2015 11:55
В тому й біда, Вася, що комунізм (колишня п'янь-рвань, а тепер їх нащадки) ніяк від корита відійти не хоче. Вкоренились, оперились. ..А тепер і їх просять до Сибіру і добровільного розкуркулювання. Отака х-ня Вася. Ще (для тебе Вася-Лана використовую твоє улюблене слово ШЕ) не раз Вася такі скакання в світі спостерігати будеш.
СБУ до Вася Показати IP 22 Липня 2015 13:28
Єх, Вася Вася, курочка знеслася, ти скільки класів закінчив?
Тихо! до СБУ Показати IP 22 Липня 2015 11:39
Згоден з тобою

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus