USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Про що домовився «Правий сектор» з Верховною Радою

28 Березня 2014 08:12
У Верховній Раді України буде створена комісія, яка розслідує ситуацію із загибеллю координатора "Правого сектора" Олександра Музичка, відомого як Сашко Білий, - повідомляє «Українська Правда».

Про це повідомив позафракційний народний депутат Юрій Дерев'янко.

"Дійсно, повинна бути встановлена ​​справедливість (у справі про загибель Музичка). Завтра для того, щоб це встановити, буде створена тимчасова слідча комісія в парламенті з обов'язковою участю представників "Правого сектора", - сказав він, спілкуючись з представниками "Правого сектора", що пікетували будівлю Верховної Ради.

У свою чергу після переговорів з народними депутатами член політради "Правого сектора" Олег Однороженко заявив присутнім біля будівлі Верховної Ради: "Наші вимоги, які ми ставили, зараз задоволені. Тому ми завтра збираємося біля Верховної Ради і продовжуємо наш контроль над Верховною Радою".

Тим часом, один з лідерів "Правого сектора" Андрій Бондаренко також повідомив, що акція біля парламенту головна вимога якої - відставка міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, продовжиться в п'ятницю вранці.

"Наша офіційна позиція така: ми проти штурму Верховної Ради. Те, що відбулося сьогодні, мало попереджувальний характер. Наші дії спровоковані Міністерством внутрішніх справ на чолі з Аваковим", - сказав він у телефонному включенні під час прямого ефіру ток-шоу "Шустер Live".

За його словами, в п'ятницю з ранку "Правий сектор" продовжить акцію біля стін парламенту.

"Це буде мирна акція, яка продемонструє нашу позицію проти конкретної людини. Ця акція не проти нашої країни, що не проти парламенту. Це акція проти людини, яка сьогодні не може здійснювати свої посадові повноваження, оскільки не контролює своїх підлеглих", - розповів Бондаренко.

Зараз акція біля будівлі Верховної Ради завершилася, присутні поступово розходяться.

Нагадаємо, активісти Правого сектора в четвер увечері пікетували будівлю українського парламенту з вимогою відставки міністра внутрішніх справ Аресна Авакова через убивство Олександра Музичка. Член Правого сектору Олександр Музичко, відомий як Сашко Білий, був вбитий в ніч з понеділка на вівторок на Рівненщині. В МВС заявили, що Сашко Білий застрелив себе сам під час проведення спецоперації з затримання правоохоронцями
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
правдива Показати IP 28 Березня 2014 08:17
Ось це ваші "херої"!!! Ганьба!!! "Під ВРУ молодик у балаклаві намагався вкрасти Мерседес" http://vgolos.com.ua/news/pid_vru_molodyk_u_balaklavi_namagavsya_vkrasty_mersedes_140571.html
Ок Показати IP 28 Березня 2014 08:40
Тепер смерть бантитів буде розслідувати ВР? Щоб закрити тему потрібно кримінальні справи проти Музичука передати в суд, і суд під час відкритого слухання має дати оцінку. Я не злобний і по людському співчуваю рідним і близьким, але не хочу, щоб дії неадеквата загрожувало моєму майбутньому, майбутньому моїх дітей і моєму народу.
1 Показати IP 28 Березня 2014 09:12
http://vk.com/club68900171
Бармалєй Показати IP 28 Березня 2014 09:33
Хочете демократичної України - ідіть у Національну гвардію, на кордон, створюйте у Криму партизанські загони. Хочете орден від Путіна і російські танки у Києві - ідіть з "Правим сектором" штурмувати ВР. Шо неясно?
123 Показати IP 28 Березня 2014 09:35
http://uagolos.com/4-osnovnyh-mifa-pro-pravyj-sektor/
ну і ну Показати IP 28 Березня 2014 09:52
Країна не ляканих ідіотів. Із звичайного кримінальника. на якому висять розбій, вимагання і грабіж зробили героя і маніпулюють його іменем на рівні політики державного рівня. Якщо так далі піде, то потрібно просто виїхати з цієї держави, яка не матиме майбутнього. Виїхати заради дітей.
цікава Показати IP 28 Березня 2014 10:59
А чому Ярош їздить на Януковича авто?
Вася до цікава Показати IP 1 Квітня 2014 16:04
Ярош ездит на Януковичем машине, так,как нет своей. А вот я в 22 года построил дом и ездил на москвиче и сыну было 2 года и высадил огромный сад . Скажу откровенно копейки не где не украл , думаете помогли ? Нет я с деддома . Так значит , что жизнь удалась ? Огромный труд и смекалка. Живите за свои, любите жизнь, не считайте чужих денег, не злорадствуйте , не будет равнодушными, не завидуйте, жадность к деньгам губит всех! Не бойтесь перемен, жизнь должн а быть цикличной ,как зима весна лето осень ,не переходите на личности ,смотрите на жизнь с верха. Всех люблю ,счастья удачи любви !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus