USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Як люди «воювали» та шукали порозумінь під час пікету. РЕПОРТАЖ

25 Січня 2014 13:10
Пікет під стінами ОДА вчора, 24 січня, зібрав декілька тисяч людей. Настрої громади були різні: від пошуків компромісу до більш агресивних – штурму адмінбудівлі. Усе розпочалося з 10.00

На пікет, який відбувся вчора, 24 січня, прийшло приблизно 3 тисячі людей, так оцінюють кількість присутніх члени ради «Майдан».
Біля волинського «білого дому» стояло авто міліціонерів з колонками для звуку на даху. Вони говорили, що не проти мирних протестів й не будуть заважати, але за захоплення адмінбудівель та їх блокування настає відповідальність згідно з законами України.


Серед тих, хто прийшов висловити громадський протест, були зокрема люди на милицях, люди старшого віку.


Багато присутніх були в масках, зрідка - в шоломах, але правоохоронці зауважень не давали, хоча, згідно зі змінами у законодавстві – це вважається порушенням.


Люди посередництвом плакатів висловлювали недовіру до діючої влади й скорботу за вбитими євромайданівцями.


Журналісти були в спеціальних жилетах із надписом «преса».


Міліціонери, окрім забезпечення громадського порядку, займалися зйомкою «кіно».


Коли голова ОДА Борис Клімчук хотів вийти з юрби невдоволених, то «коридор» для нього створювали, взявшись за руки, депутати обласної ради, головний міліціонер Волині Олександр Терещук й активісти громадської організації «Майдан».


У бібліотеці-філії для дорослих № 10 усіх привітно вітали. Тут зігрівалися і правоохоронці, і мітингуючі. Теплим чаєм пригощали мешканці навколишніх будинків. Свою гостину проявили у супермаркеті, де кожен міг випити безплатно чаю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
дідо Показати IP 25 Січня 2014 13:14
МОЛОДЦІ
віталій Показати IP 25 Січня 2014 13:17
"Багато присутніх були в масках, зрідка - в шоломах, але правоохоронці зауважень не давали..... "Правоохоронці очечком жим - жим, щоб їх там не порвали на куски! Народ на межі зриву!
Дмитро Показати IP 25 Січня 2014 13:21
молодці так тримати. а той хлопчина в протигазі що фільмів передивився?
Роман Показати IP 25 Січня 2014 20:15
Все бандиты в масках!
xxxl Показати IP 25 Січня 2014 21:02
узнал на фото своих подчиненных,придется уволить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus