USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як пов'язані автомобіль, яким користується мер міста, із народним депутатом?

17 Лютого 2015 13:29
Луцький міський голова Микола Романюк використовує у службових цілях авто фірми, яка пов`язана із одіозним нардепом Ігорем Єремеєвим.

Про це пише Press-центр.

Так, торік з`явилася інформація про те, що Микола Романюк використовує у службових цілях автомобіль, що не належить Луцькій міській раді. Із відповідним депутатським зверненням звернувся опозиційний до мера депутат Андрій Осіпов. Лише на початку лютого 2015 року він отримав відповідь, у якій йшлося, що виконавчий комітет Луцької міської ради отримав 01.02.2014р. безоплатно у ТзОВ «Фірма «Бріс» автомобіль марки Hyundai Sonata, вартістю понад 35000$.

Як інформує Press-centr, до фірми «Бріс» має безпосереднє відношення нардеп Ігор Єремеєв. Її засновники - Артем Запотоцький, Юлія Оніщенко і ТОВ «Спецпроект-Стандарт». А раніше засновниками ТОВ фірма «Бріс» були Михайло Романів, ТОВ «Континіум», ТОВ «Спецпроект-Стандарт» і фірма «Віта-Авто». Водночас, співзасновником ТОВ «Континіум» є Сергій Корецький, відомий як гендиректор компанії WOG народного депутата Ігоря Єрємєєва.

Нагадаймо, депутат міськради Андрій Осіпов звинуватив луцького мера у порушенні антикорупційного законодавства. Мовляв, луцький мер використовує автомобіль Хюндай Соната 2012 року, який не належить міськраді.

Натомість Романюк заперечував порушення закону при користуванні автомобілем «Хюндай Соната».

«За міським головою немає закріпленого персонального автомобіля. Це - перше. Наскільки мені відомо, коли брався цей автомобіль, – там все законно. Хоча і до цього міський голова їздив на автомобілі, який брався в оренду. У міській раді просто немає грошей, щоб купити автомобіль», – заявив тоді Романюк.

Зауважимо, згідно із статтею 17 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції», органам місцевого самоврядування забороняється одержувати від фізичних, юридичних осіб безоплатно послуги та майно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
лучани Показати IP 17 Лютого 2015 13:38
Осіпов продовжує кляузи малювати. Краще б зайнявся земельною комісією міськради, вольгаз, обленерго, паспортним та МРЄВ.
ната Показати IP 17 Лютого 2015 13:42
осипов уже в трусы скоро залезет. противно и жалко себя видет.
скромний Показати IP 17 Лютого 2015 13:54
Романюк на ці кляузи болта поклав з прибором. Нехай шиба відшкодує і поверне в раду два розбитих автомобілі. Тоді Романюк не буде орендувати в Єремеєва. Теж, бл**ь, знайшли тему для розмови. Встидотники!
волиняка Показати IP 17 Лютого 2015 14:12
коментар було видалено
Волинянин до волиняка Показати IP 17 Лютого 2015 14:33
А ти чиї гроші відпрацьовуєш. Пишеш одне і те ж саме під різними "ніками"... може Коляну ще й на путівку в Туреччину скинемся усім миром?
Отаке до Волинянин Показати IP 17 Лютого 2015 14:50
коментар було видалено
розум Показати IP 17 Лютого 2015 16:39
ОСІПОВ ТОЖЕ ХОЧЕ ОРЕНДУВАТИ МАШИНУ, А НЕ ВИХОДИТЬ. ОТ ВІН І НАДІЄТЬСЯ СВОЄЮ ПИСАНИНОЮ НАБРАТИ БАЛИ - І В МЕРИ. НУ-НУ!!!
Краля Показати IP 19 Лютого 2015 15:36
Саме цікаве тут : ЯК ЗАПОТОЦЬКИЙ ПОЯСНИТЬ СВОЮ ПРИЧЕТНІСТЬ ДО ЦІЄЇ СПРАВИ І ДО ВЛАСНИКІВ ФІРМИ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus