USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Який президент – такі депутати: корупціонер Барна хоче захопити «Буковель» та «1+1»

3 Жовтня 2018 20:15
Нардеп від президентської політсили БПП «Солідарність» Олег Барна, який осоромився на всю країну, погодившись продати свій голос за 80 тисяч доларів, заявив про необхідність «націоналізації» курорту «Буковель» та телеканалу «1+1», журналісти якого впіймали його на кнопкодавстві.

Про це пише Віталій Іщук для видання «Під прицілом».

2 жовтня журналісти «1+1» зняли на відео, як нардеп Олег Барна декілька разів голосує за колег, які відсутні у залі Верховної Ради, що заборонено регламентом. Коли після цього журналіст Ігор Колтунов в кулуарах присоромив «піаніста» партії Петра Порошенка, той привселюдно обматюкав його з ніг до голови.
«Вам не соромно кнопкодавити? Я бачив, як ви кнопкодавили. Чому ви так вчинили?» - запитав у нього журналіст у кулуарах. У відповідь Барна сказав: «Ти якого х** до мене підійшов? На х*й пішов, бігом, пі****с, бл**ь! Ти що, нетрадиційної орієнтації?» - додав нардеп.

ЧИТАТИ ЩЕ: «БИДЛО, КЛОУН ТА НЕАДЕКВАТ», – СОЦМЕРЕЖІ РОЗЛЮТИЛА ЗАЯВА БАРНИ ПРО ЗАХОПЛЕННЯ «БУКОВЕЛЮ» ТА «1+1»

Наступного дня, аби хоч якось відбілити свою репутацію, на брифінгу Барна почав заперечувати зняте журналістами відео. Мовляв, 2 жовтня він не кнопкодавив, але не без гордості заявив - робив таке раніше, і робитиме надалі.

«Колись був такий гріх, але вчора не було. Що стосується питання безпеки, підвищення зарплат бюджетникам... Потрібно - буду кнопкодавити!» - пробелькотів «стурбований» долею українців «недообранець».

Барну, якого виставили дурнем журналісти телеканалу 1+1, просто «понесло» під час спітчу. Замість вибачення за негідну поведінку і образу та приниження журналіста, кнопкодав Президента заявив: «Якщо треба, націоналізуємо і «Буковель», і канал «1+1» за крадіжки в народу України олігархом Коломойським», - заявив борець з корупцією, якого перед тим «розвели» пранкери на 80 тисяч доларів за нібито голосування за «потрібні» питання.

ЧИТАТИ ЩЕ: БАРНУ ВИМАГАЮТЬ ПОЗБАВИТИ ДЕПУТАТСТВА. ЗАЯВА

«Якщо я послав Путіна, поставив на місце Яценюка, повірте, пошлю і Коломойського, і посилаю в вашій особі за те, що робить зло Україні і обкрадає народ», - заявив соратник Порошенка журналістам, не уточнивши, коли і де він посилав кремлівського карлика. Може це було десь у приватній розмові між ними, бо Барна, як і Медведчук у Путіна, завжди був на швидкому наборі, чи може це він якось написав тому у вітальній листівці.

Варто зазначити, що Барна не вперше та, вочевидь, не востаннє виставляє себе блазнем і клоуном Банкової.

"У грудні 2015 року у Верховній Раді колега Порошенка дарував під час виступу прем’єр-міністру України Арсенію Яценюку букет троянд та спробував винести його з-за трибуни, ледь не відірвавши тому чоловіче достоїнство. Свою роль Барна зіграв як належить – добряче отримав по морді, а в залі почалась бійка між колегами по коаліції, яку довгий час транслювали кремлівські пропагандисти, висміюючи нинішню недолугу українську політичну псевдоеліту", - пише видання.
У жовтні минулого року Барна хотів покинути вечірнє засідання парламенту, певно, не маючи бажання голосувати «на халяву». Через це активісти влаштували йому коридор ганьби та знову надавали по писку за довгий язик. Визволяти Барну від гніву розлюченого натовпу довелось Михеїлу Саакашвілі.
Але Барні не звикати до словесного проносу та стусанів і запотиличників – кілька місяців перед тим мітингарі, яких він називав «продажними», закидали його яйцями просто на очах у поліції.



"Присоромлення журналістами і розіграш від пранкерів на 80 тисяч доларів за можливість продати голос – причини розпачу і люті обдуреного депутата. Тепер усі, хто насмілиться запитати щось про його законодавчу роботу чи боса з Банкової, можуть отримати від нього на «горіхи». Схожі «вистави», які Барна виконує для Порошенка, виглядають низько і жалюгідно", - пише Віталій Іщук на сайті "Під прицілом".

У пересічного виборця образ Барни асоціюється не із законами, а радше з недолугими провокаціями і висмоктаними з пальця заявами. Горе-депутат ледь не загримів до в’язниці, якби, як і десятки колег, не заховався за депутатською недоторканністю.

Таким чином борець із корупцією від Порошенка, що не добирає слів для журналістів, які спіймали його на грубому порушенні закону, показує українцям і нашим європейським партнерам, що таке «жити по-новому».

"Як президентська політсила турбується про народ, поважає закони і головні принципи демократії. Чи чекає нас із такими клоунами і політичними пройдисвітами світле політичне майбутнє? Чи змінилося щось у країні з повагою до людини і журналіста?

Методи, які застосовує Петро Порошенко, ще гірші, ніж Янукович і Партія Регіонів застосовували у свої кращі роки", - наголошує наостанок журналіст.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
це цирк? Показати IP 3 Жовтня 2018 20:19
ні, це в нас політика така
дідо Показати IP 3 Жовтня 2018 20:54
Це був не журналіст, а проплачений папараці. барна молодець...
Правдоруб Показати IP 3 Жовтня 2018 21:24
Бридко коли в такій країні при владі завжди піда....сики
Діду Показати IP 3 Жовтня 2018 21:45
Бик твій барна.
владимир Показати IP 6 Жовтня 2018 07:47
НУ так это не исключение. Только вчера д*пу соломой подтирал.-а сегодня депутат ВР. да еще в президентской шайке однодумцев ворюг. хамла. подонков...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus