USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Янукович сьогодні виступить з заявою

11 Березня 2014 08:53
Усунутий президент Віктор Янукович сьогодні планує провести другу прес-конференцію від часу, коли він залишив Україну в складній політичній ситуації.

Колишній президент виступить з черговою заявою сьогодні, 11 березня, об 11:00 за київським часом. Про це з посиланням на джерело в оточенні Януковича передає «РИА Новости».

Згідно з даними джерела, Янукович виступить у вівторок в залі «Аметист» виставкового центру «ВертолЕкспо» в Ростові-на-Дону.

«До зали будуть допущені представники засобів масової інформації тільки по пред'явленні ними редакційних посвідчень, а також після проходження відповідної перевірки безпеки. Організатор заходу - оточення Януковича», - сказало джерело.

Уперше після втечі Янукович спілкувався з журналістами в російському Ростові-на-Дону 28 лютого. Тоді він заявив, що продовжує вважати себе легітимним главою держави і назвав нове керівництво України в Києві «фашистськими головорізами».

На початку березня у Раді безпеки ООН представник Росії Віталій Чуркін продемонстрував датовану 1 березня фотокопію звернення Віктора Януковича, якого в Москві продовжують вважати законним керівником України. У цьому зверненні, наголошував Чуркін, Янукович попросив Володимира Путіна використати в Україні збройні сили Російської Федерації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
))) Показати IP 11 Березня 2014 09:08
живучий, гад.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus