USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Янукович відкрив Україні двері в Митний Союз

18 Грудня 2013 08:37
Пакет документів, підписаний у результаті переговорів у Москві між лідерами Росії та України Володимиром Путіним і Віктором Януковичем, говорить про те, що двері для України в Митний союз відкрито, вважає глава комітету з міжнародних справ Ради Федерації Михайло Маргелов, - інформує ICTV.

Коментуючи підсумки переговорів на вищому рівні, Маргелов вказав, що "відмовиться Україна від асоціації з Євросоюзом чи ні, судити рано". Він вважає, що "Майдан набрав обертів і його поведінку прогнозувати важко...Тим більше, що сьогодні Майдан керує опозицією, а не навпаки", - пише "РІА-Новости".

Маргелов вважає, що зустріч президентів Володимира Путіна з Віктором Януковичем сама по собі показала, де у України друзі - на Заході чи на Сході. А результати зустрічі - це вам не пачка печива на Майдані".

Він зазначив, що "про Митний союз на зустрічі мова начебто не велася". "Але якщо підсумувати зміст усіх документів, підписаних у Москві, включаючи полегшення митного режиму, літакобудування тощо, то треба думати, що для України двері в Митний союз відкриті", - зазначив він.

"Просто, на відміну від брюссельської бюрократії, яка про відкриті двері до асоціації з Євросоюзом говорить по сім разів за день, Митний союз прийме Україну без зайвих слів", - підсумував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
казкар Показати IP 18 Грудня 2013 09:05
"Митний союз прийме Україну без зайвих слів". І так само мовчки проковтне.
Ліда Показати IP 18 Грудня 2013 09:13
"глава комітету з міжнародних справ Ради Федерації" Федерації чого?:) ""Майдан набрав обертів і його поведінку прогнозувати важко...Тим більше, що сьогодні Майдан керує опозицією, а не навпаки" Цей Маргелов явно щось попутав!:) Це опозиція повністю керує Майданом! Зі сцени крикнуть - да! Толпа у відповідь - да!!!!!!!!!! жах!!!
Луцьк Показати IP 18 Грудня 2013 11:22
Вже страшно дивитись на майдаунців, які в очі не бачили умов прийняття в ЄС, але за вступ до нього готові хамити, ображати і вбивати своїх братів і сестер! Україною треба гордитись, бо це ЄДИНА країна, яка не мовчки підписала угоду про вступ, а висунула свої умови, які кращі для українців!!
Тартак Показати IP 18 Грудня 2013 15:23
За красиві очі Москва нічого не дає.Не відомо ,яка власність закладена в облігаціях,Цікаво яку суму взяв уряд Азарова в Росіі, На мою думку там є ще інші умови кредитування промисловості олігархів-15 млрд. розійдуться за піврокуі відпрацьовувати їх прийдеться усьому народу України.В Росії є ще проблема з атомними підводними човнами в Чорному морі.-Ми грошовому гачку у Москви.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus