USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вусенко не вважає, що порушувала закон

10 Березня 2017 16:54
Секретар Луцької міськради Юлія Вусенко повідомила, що її не інформували про збір підписів на підтримку звернення депутатів міськради щодо проведення 20-ї сесії. Вусенко нагадала, що раніше видавала розпорядження про скликання 19-ї позачергової та 20-ї чергової сесій і не вважає, що порушувала законодавство.

Зауважимо, пленарні засідання, про які говорить секретар, не відбулися. Невідома наразі і дата проведення 20-ї чергової сесії. Водночас є розпорядження про скликання 21-ої сесії міськради 29 березня і перелік питань, який розглядатимуть під час неї.

Про це йшлося під час брифінгу секретаря Луцької міськради та заступників Луцького міського голови 10 березня.

Нагадаємо, після двох невдалих спроб провести позачергову 19 сесію міськради, не відбулося і з другої спроби засідання чергової 20-ої сесії, на якій мали б, зокрема, розподілити кошти на харчування дітей, затвердити виконання бюджету за 2016 рік та вирішити обов'язкові земельні питання. Зі слів депутат міськради Ігоря Поліщука, це сталося через дії секретаря міськради Юлії Вусенко, яка з усіх сил намагається втриматися в кріслі міського голови і отримати право вето, яке б дало їй можливість блокувати незручні депутатські рішення.

Зі слів Юлії Вусенко, повідомлення про скликання 19-ї позачергової сесії, з'явиться на початку наступного тижня. Йдеться про пленарне засідання, під час якого може бути розглянуте лише одне питання - припинення повноважень міського голови Миколи Романюка, у зв'язку з його смертю.

Зауважимо, звернення щодо проведення 20-ї чергової сесії зареєстроване в секретаріаті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 10 Березня 2017 17:36
вусенко дограється, що її в плечі випхають з міскради
Анонім до Анонім Показати IP 10 Березня 2017 18:52
Вусенко свята людина! Її треба проголосити покровительницею Луцька і поставити їй пам'ятника!
Анонім до Анонім Показати IP 10 Березня 2017 19:40
в себе на кухні постав і табличку на двері повішай
учитель Показати IP 10 Березня 2017 20:17
Знаю ту дівку, ще та оторва була, а зараз що виробляє в міськраді, то ужас, гнати в шию!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus