USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

БПП заманили необхідну кількість депутатів для створення нової коаліції

12 Квітня 2016 11:16
Блок Петра Порошенка внаслідок переговорів з позафракційними депутатами все ж зібрав необхідну кількість нардепів для створення нової коаліції. Сьогодні у парламентську фракцію БПП вступив позафракційний народний депутат Сергій Міщенко. Тож тепер у фракції БПП буде 145 депутатів. У фракції «Народний фронт» - 81 депутат. Тож дві фракції мають разом 226 голосів - необхідний мінімум для створення коаліції, - повідомляє РБК-Україна.

Сергій Міщенко працював в прокуратурі з 1994 року. Був заступником прокурора Бориспільської міжрайонної прокуратури, прокурором Подільського району міста Києва, прокурором Київської області та заступником прокурора міста Києва.

У 2006 та 2007 році обирався до ВР по списку «Блоку Юлії Тимошенко». У 2012 та 2014 році здобував мандат народного депутата у мажоритарному окрузі.

Новостворена коаліція проведе збори щодо висунення кандидатури голови Верховної Ради Володимира Гройсмана на посаду прем'єр-міністра, - інформує ТСН.

Крім того, після засідання фракції «Блок Петра Порошенка» Олексій Гончаренко розповів, коли Рада має голосувати за відставку Арсенія Яценюка.

«Першим питанням, перед засіданням коаліції, я сподіваюся, близько 12-ї години, першим питанням ми голосуємо відставку Арсенія Яценюка», - зазначив депутат.

До слова, вчора в БПП увійшли Андрій Немировський, Юрій Бублик і Сергій Рудик, наприкінці березня - Павло Кишкар і Віктор Кривенко.

Раніше повідомлялося, що Блок Петра Порошенка веде переговори з позафракційними депутатами для формування більшості. Імовірно, у такий спосіб БПП заповнює місця, які звільнилися опісля виходу з фракції окремих депутатів, котрі незгодні з політикою партії.

Зі слів колишнього народного обранця від УДАРУ з Черкас Віталія Іляшенка, таке рішення пов'язане із масовим виходом народних депутатів із БПП.

Нагадаємо, 13 осіб виключили зі свого виборчого списку делегати під час закритого з’їзду партії БПП.

"Замість виключення зі списку та позбавлення депутатських повноважень осіб, які підозрюються в корупції, в БПП виключають тих, хто має політичний досвід та власну позицію", - повідомив тоді екс-депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сераховичі Показати IP 12 Квітня 2016 15:27
Невже цукерками "Вечірній Киів"? чи це за дорого для БПП?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus