USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Закон про люстрацію «пропустять» через Конституційний суд

17 Листопада 2014 14:07
Верховний суд України звернеться до Конституційного, аби перевірити окремі положення Закону «Про очищення влади».

За це рішення під час пленуму ВСУ в понеділок проголосували 27 суддів із 43, - повідомляє «Укрінформ».

Аргументом конституційного подання стало те, що до Верховного суду почали надходити численні звернення суддів щодо конституційності окремих положень люстраційного закону.

Закон про люстрацію, ухвалений парламентом у вересні, набув чинності 16 жовтня.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко 9 жовтня підписав закон "Про очищення влади". Як відомо, раніше нердепи українського парламентуз третьої спроби прийняли закон про люстрацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
люстрація Показати IP 17 Листопада 2014 14:42
Цей закон залишилось ще тільки через ср..у пропустити і забути що таке люстрація. Головний люстратор Соболєв (правда з нього люстратор,як з х.я молоток),перепрацювався і вже нардепом став,а в регіонах і в тому числі, і в нас в Луцьку, ще нічого не починалось,а вже вмерло.Ось так цей Закон і буде працювати,через що тільки його не пропускай.
Волинянин Показати IP 17 Листопада 2014 14:59
цей закон недосконалий не можна всіх міряти одною мірою. Тисячі молодих людей залишилися еа вулиці. Який Соболев такий і закон.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus