USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Зеленський погодив кандидатуру нового міністра оборони, – ЗМІ

24 Жовтня 2021 22:30
Президент Володимир Зеленський уже погодив кандидата на заміну міністра оборони України Андрія Тарана, коли той піде у відставку.

За словами журналіста Юрія Бутусова, ним став чинний міністр з питань тимчасово окупованих територій Олексій Резніков, інформує Obozrevatel.

У самого Резнікова немає досвіду роботи у військовій або оборонній галузях, але український гарант, на думку Бутусова, знайшов у ньому важливі якості для нової посади.

«На відміну від багатьох інших кандидатів, яких розглядав Зеленський, Резніков людина інтелектуальна, і є надія, що він зможе навести лад у тих критичних сферах, які повністю розвалив його попередник Таран», – вказав журналіст.

За словами Бутусова, питання відставки Андрія Тарана постало у зв’язку з його помітним погіршенням здоров’я. До того ж сам редактор популярного українського видання не вказав, коли саме відбудеться ця заміна.

«Президент розглядає Рєзнікова насамперед як дипломата і комунікатора, а не військового реформатора, організатора оборони. Тому, на жаль, передумови для будь-яких структурних змін в армії поки не проглядаються», – резюмував він.

Відзначимо, що раніше на посаду міністра оборони претендувала народний депутат від фракції «Слуга народу» Ірина Верещук. Вона підкреслила, що усвідомлює репутаційні втрати і психологічний тиск на себе в зазначеній посаді, однак «хтось повинен це робити».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Призначте Показати IP 25 Жовтня 2021 06:53
Ше Олю Полякову чи якусь корабельну сосну
ага Показати IP 25 Жовтня 2021 08:43
шило на мило!
вояк Показати IP 25 Жовтня 2021 15:17
Вроді не боксер,а комік.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus