USD 39.50 39.78
  • USD 39.50 39.78
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.75 9.90

23 учасникам АТО з Луцька придбають житло за програмою «50 на 50»

3 Серпня 2017 16:08
Близько 23 учасникам АТО цьогоріч виділять кошти для придбання житла в рамках міської програми співфінансування «50 на 50».

Про це йшлося під час засідання комісії щодо розгляду питань про співфінансування для придбання житла у Луцькій міській раді 3 серпня.

Як розповів головний спеціаліст відділу реєстру житлового фонду Володимир Пунтус, черговість участі в програмі залежатиме від дати включення в пільговий список, а не від дати подачі заяви учасником бойових дій.

Також Володимир Пунтус зазначив, що відповідно до максимально допустимої площі житла, згідно з програмою, та максимальної ціни на придбання квартири у 8 мільйонів гривень, виділених із метою співфінансування придбання житла, «вписуються» 23 особи. До того ж, оскільки більшість учасників бойових дій купують недороге житло, через місяць кількість учасників програми може збільшитися на 3–4 особи.

На зустрічі теж було підкреслено, що першочергово кошти для придбання квартир потрібно надавати тим, хто цього дійсно потребує, зокрема інвалідам. Загалом учасниками програми «50 на 50» є 94 особи.

Окрім того, на зустрічі йшлося про необхідність виділення додаткових коштів для придбання учасникам АТО путівок для проходження реабілітації у санаторії «Пролісок».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus