USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.75 9.90

5 фур з німецькими модульними будинками вже в Харкові

10 Жовтня 2014 13:07
Перші 5 вантажівок з німецькими модулями для спорудження транзитного містечка, в якому узимку проживатимуть переселенці зі Сходу України, прибули до Харкова сьогодні, 10 жовтня.

Про це розповів голова Держслужби з надзвичайних ситуацій Сергій Бочковський, - повідомляє прес-служба ДСНС.

Нагадаємо, 112 вантажівок з модульними будинками для вимушених переселенців зі Сходу України та промислово-будівельним спорядженням перетнули Ягодинську митницю 7 жовтня.

Згідно з повідомленням Сергія Бочковського, за станом на ранок 10 жовтня на території логістичного центру неподалік Києва вже розвантажено 86 вантажівок німецької гуманітарної допомоги.

"Разом з тим, перші 5 вантажівок з житловими модулями вже доправлені до Харкова, де у подальшому буде споруджатися транзитне містечко", - повідомив Бочковський.

Він зазначив, що безпосередньо на місці облаштування транзитного містечка у Харкові, вже розвантажено бокси з житловими модулями.

Самі будиночки будуть збиратися з десяти боксів. До їхнього монтажу залучатимуться німецькі інженери, підрядні будівельні організації.

"У цих будиночках буде підключено електроенергію, а також підведено всі комунікації: каналізацію і водопровід. Також встановлять дитячі майданчики. Повністю завершити будівництво селища у Харкові планують до кінця грудня", - розповів голова ДСНС.

Протягом місяця прибуде ще близько 100 вантажівок з модулями для спорудження транзитних містечок у трьох областях: Запорізькій, Дніпропетровській та Харківській.

Бочковський також розповів, що 13 жовтня до Харкова прибудуть перші 10 машин гуманітарного вантажу з Німеччини, де буде побутова техніка, медобладнання, медикаменти, одяг та інші речі першої необхідності.

Пізніше в місто прибудуть ще 15 машин з гуманітарною допомогою.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus