USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Для луцької школи-довгобуду проектують спортзал

12 Грудня 2016 17:26
Майже 100 тисяч гривень коштуватиме проектно-кошторисна документація на спортивний зал школи № 27.

Відповідно до даних системи Prozorro, управління капітального будівництва завершило тендер на виконання проектно-кошторисної документації на нове будівництво спортивного залу в 55 мікрорайоні Луцька.

Переможцем закупівлі стало ТзОВ «Проектно-вишукувальний інститут «Волиньагропроект», який готовий виготовити ПКТ на об’єкт за 96, 868 тисячі гривень.

Нагадаємо, проект будівництва школи № 27, яку в Луцьку будують, начебто, зі спортивним нахилом, не містить проекту спортзалу. Крім 78 задекларованих мільйонів гривень на добудову школи, на спортзал потрібно ще половину цієї суми. Сталося це тому, що під час проектування комплексу, кошторис школи разом зі спортзалом, басейном та ДНЗ порахували у сумі більш ніж 120 мільйонів гривень. Відповідно до чинного законодавства, такі об’єкти мали йти через Кабмін, а це, відповідно, довготривалий процес. Тож будівництво спортзалу з проекту виключили.

За найскромнішими підрахунками цей спортзал вартуватиме 40 мільйонів гривень. А щодо будівництва школи №27, то у Луцькій міськраді чергова обіцянка: будівництво планують завершити уже до кінця 2017 року
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus