USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Хочу жити тут!*

7 Вересня 2017 08:00
ЖК Яровиця змінює уявлення про архітектуру у Луцьку! Яровиця – це інноваційний житловий комплекс з підземним паркінгом і знаходиться у центрі міста! Він створює атмосферу затишку та сімейного тепла, одночасно дивуючи своїм стилем, сучасністю і неймовірною практичністю. Яровиця відкриває для жителів неймовірний вигляд на місто та озеленену набережну із річкою Стир із панорамних вікон Brugmann.


Отже, окрім центрального розміщення зі зручною транспортною розв’язкою та унікальною архітектурою, Яровиця приваблює використанням новітніх енергозберігаючих матеріалів. Проект житлового комплексу вивчали експерти з енергозбереження. За їхніми висновками, Яровиця як мінімум на 30% енергоощадніша від традиційних українських багатоповерхівок.

На відміну від уже зведених будинків, які оформлені класично – облицювальною цеглою, житловий комплекс «одягнеться» у сучасну систему вентильованого фасаду в стилі «CUBE». Це одне з найбільш продуманих рішень, що поєднує естетику і практичність. Вентильована фасадна система складається з основних елементів – облицювання (алюкобонд), теплоізоляції та алюмінієвих блоків. Принцип системи полягає в тому, що технологічний прошарок, що залишається між теплоізоляцією і облицюванням, забезпечує вільний рух повітряних потоків. Природний рух повітря в цьому прошарку (ефект каміна) не дозволяє збиратися конденсату і волозі і є свого роду буфером, що значно знижує тепловтрати. Фасад такого типу є значно енергоефективнішим та довговічним.


Додайте сюди сертифіковані 5-ти камерні металопластикові вікна із профілем Brugmann та новітнім мультифункціональним cклопакетом CLIMAGUARD SOLAR. Цей склопакет назвали найбільш інтелектуальним продуктом. Спеціальне напилення зі срібла та інших металів створює ефект прозорого фільтра, який пропускає видиме світло і значно знижує проникнення сонячного тепла влітку і його витік взимку.


Неперевершеного вигляду та високий ступінь захисту додають якісні і надійні алюмінієві та металопластикові панорамні вікна із багатошаровим склом «тріплекс». Вони дбають про безпеку мешканців, стійкі до впливів навколишнього середовища, мають високий рівень звуко- і теплоізоляції. Вікна у Яровиці просто не можуть не подобатися! Сонячне світло, вигляд з вікна, енергоощадність, легкість в інтер’єрі - все це особливості архітектурних рішень.

Квартири в житловому комплексі відповідають усім сучасним стандартам житла, вирізняються зручним і різноманітним плануванням. Найвибагливіших покупців зацікавлять видові пентхауси з розкішними терасами, які розташовані на верхніх поверхах комплексу. Це унікальне місце створене для комфортного життя й відпочинку. Барбекю, спорт, відпочинок просто неба – усе це у власній квартирі! Перед Вами відкриється заворожуюча панорама природи. Відчуйте енергію світанку та романтичність заходу сонця.


Ваш затишний куточок на свіжому повітрі — завжди поруч. Відкривайте нові враження та робіть кожний свій день незабутнім.

Яровиця – це унікальне розташування і найкращі краєвиди у центрі Луцька!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Теремно Показати IP 7 Вересня 2017 08:17
Шановні пенсіонери, не втратьте шанс.
Анонім до Теремно Показати IP 7 Вересня 2017 13:49
Мати шляшка по виході на пенсію за 2 роки купила 4 квартири і 34 ділянки під будівництво.., а вам одну "кватєру" купити слабо? Пенсії-ж "покращили" і підвищили.., а в жовтні чекають нові "ніштякі"!
Лучанин Показати IP 7 Вересня 2017 09:18
Шановні забудовники, домовляйтеся з банками, щоб була можливість хоч би 30...70% вартості житла прокредитувати на 3...5 років... на РЕАЛЬНИХ умовах... під заставу житла... класична іпотека... Тоді ваші продажі зростуть в РАЗИ !!!
Я до Лучанин Показати IP 7 Вересня 2017 10:19
А в нас хіба є бідні люди?)))Все для наших людей
ЗАПОВІТ ДЛЯ КОЖНОГо Показати IP 7 Вересня 2017 12:28
Не рубай калину, краще- посади!!! Не суди людину-краще промовчи. Всі ми на цім світі все зробить не можем, і не живем як хочем, але живем, як можем!! У кожного є доля і в кожного - своя. І не гніви ти Бога,коли ж бо нелегка.!! І де б ти не був......На чужині,чи вдома-будь завжди ЛЮДИНОЮ... Мисли свідомо! Шануй свою матір,шануй і отця !! Тоді точно - світу не буде кінця!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus