USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Представили план благоустрою кварталу в районі вулиць Волі – Глушець

5 Серпня 2016 16:32
Детальний план території житлового комплексу в межах проспекту Волі та вулиці Глушець презентували у Луцьку. Квадрат у центрі міста, між «тещиним язиком» та обласною філармонією, пропонують озеленити, облаштувати парковки та облагородити за рахунок потенційних інвесторів.

Про це говорили 5 серпня на засіданні постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

На даній території розташовані дві приватні ділянки, на яких наразі зводять дві багатоповерхівки. Зі слів проектувальників, детальний план житлового кварталу розробили з урахуванням потреб майбутніх мешканців цих новобудов. Доїзди, автомобільні стоянки та дитячі майданчики сплановані так, аби мешканцям прилеглих територій було зручно.
Потенційні інвестори, імен яких не назвали, запропонували профінансувати пішохідний міст від вулиці Глушець до Центрального парку імені Лесі Українки.

До слова, детальний план території житлового комплексу підготувало ПП «Спецпроект». Це підприємство свого часу оштрафували за розробку проектної документації щодо скандальної забудови на Відродження, 47 та 53а, яка була здійснена з порушенням чинного законодавства.

Детальний план території - це наступний етап, після генерального плану, проте не остаточний. Відтак, депутати вирішили, аби під час громадського обговорення планів детального планування території винести вказаний проект території на розгляд профільної депутатської комісії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
А Показати IP 5 Серпня 2016 17:15
А козюрка дивиться, де б ще одне Буратіно з пивнушкою втулити.
Б Показати IP 5 Серпня 2016 20:48
Бл... це вже що Козюра керує долею нашого міста?
1234 Показати IP 5 Серпня 2016 23:37
А громада в курсі???
БД Показати IP 8 Серпня 2016 18:09
Незнаю як тут, але на Ковельській поблизу Інституту мистецтв СНУ - так точно уже планується "мега-Буратіно"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus