USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Рожищі збудують дитбудинок за 6 млн

29 Серпня 2019 18:04
У місті Рожище Волинської області заплановане нове будівництво житлового будинку для дитячого будинку сімейного типу на вулиці Дорошенка, 5б.

Відкриті торги для пошуку підрядника оголосив департамент регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Волинської облдержадміністрації. Тендерні пропозиції прийматимуть до 13 вересня, а аукціон має розпочатися 16 вересня.

Очікувана вартість будівництва становить 6,148 мільйона гривень. Цю суму спрямують із бюджетних коштів.

Роботи включатимуть демонтаж, підготовку території, земляні роботи, улаштування фундаментів, стін, перегородок і каналів, перемичок, перекриття, покрівлі, встановлення вікон і дверей, улаштування підлоги, внутрішнє опорядження, зовнішнє оздоблення, утеплення фундаментів, облаштування ґанків, дашків, колон, проведення опалення і вентиляції, водопроводу та каналізації, монтаж силового електрообладнання, електромонтажні роботи, влаштування пожежної сигналізації, блискавкозахисту, пусконалагоджувальні роботи, обладнання зовнішньої електромережі, влаштування мощення з бруківки, проведення зовнішніх мереж, влаштування станції біологічної очистки стічних вод, резервуару для збору очисних вод, встановлення дитячого майданчика, влаштування відмостки та майданчика для контейнерів, майданчика золошлаковидалення, озеленення, влаштування огорожі, встановлення лав, урн для сміття.

Будівництво хочуть завершити до кінця поточного року. Гарантійний термін експлуатації об’єкта становитиме 10 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дідо Показати IP 29 Серпня 2019 18:34
то дитбудинки закривають чи відкривають

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus