USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

У «Волиньенергософт» є вільні приміщення під офіси

15 Червня 2017 17:42
«Попрацювати» з боржниками та здати в оренду пустуючі площі бізнес-структурам – такі поради дали депутати Волинської обласної ради директору комунального підприємство «Інформаційно-аналітичний центр «Волиньенергософт».

Про це стало відомо під час виїзного засідання тимчасової комісії Волинської обласної ради з питань проведення перевірки діяльності підприємств, установ та організацій, які перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Волинської області, повідомляють у прес-службі волинського УКРОПу.

Так, депутати оглянули дев’ятиповерхову будівлю на вулиці Винниченка 67, що у Луцьку, в якій знаходиться комунальне підприємство ІАЦ «Волиньенергософт». На балансі цієї структури перебуває три будівлі, де надаються в оренду офіси.
За словами директора комунальної установи Василя Дутка, попри те, що третину площ, які надає підприємство, орендують державні структури та громадські неприбуткові організації, «Волиньенергософт» є прибутковим.

«В минулому році наш дохід без ПДВ був 3,7 мільйона гривень. І чистого прибутку 45 тисяч. В нас є друкарня, поліграфія, відділ енергетичних обстежень і аудитів та підрозділ, який займається наданням приміщень в оренду. Ми – прибуткові», – розповів Василь Дутко.
На думку обранців громади, прибутки «Волиньенергософт» можна збільшити, якщо кращі площі, які орендують за гривню в рік, державні структури віддавали б бізнесу.

«Вважаю, що потрібно подумати як правильно розпорядитися майном. Чому площі на двох поверхах стоять пусткою? Потрібно активніше попрацювати щодо поширення інформації про надання приміщень в оренду», – запронував голова тимчасової комісії, голова фракції «УКРОП» у Волинській облраді Вячеслав Рубльов.
Крім того, пропонують вивчити питання щодо того, скільки громадських організацій орендують тут офіси за пільговою ціною та чи використовуються ці площі дійсно за призначенням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus