USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В одному з районів Волині з’являться нові будівлі туристичної інфраструктури

3 Грудня 2019 22:42
Нове будівництво будівель туристично-рекреаційної інфраструктури до 12 метрів заввишки запланували у селі Колодії Маневицького району.

Відповідні містобудівні умови та обмеження затвердили наказом завідувача сектору містобудування та архітектури Маневицької райдержадміністрації. Будівництво, замовником якого є громадянин Дмитро Сільчук, здійснюватимуть на вулиці Центральній, 36, в селі Колодії.

Цільове та функціональне призначення земельної ділянки – землі громадської забудови, для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування, відповідає детальному плану території щодо об’єднання та зміни цільового призначення земельних ділянок в селі Колодії Маневицького району, затвердженого рішенням Костюхнівської сільради від 4 грудня 2018 року.

Гранично допустима висотність будівель становить 12 метрів, максимально допустимий відсоток забудови ділянки, відповідно до детального плану – 50%. Відстань від проектованих об’єктів до червоної лінії – три метри, проектовані об’єкти по лінії регулювання забудови, існуючі будинки та споруди суміжного землекористувача відсутні. Планувальні обмеження відсутні.

Серед наявних обмежень у використанні земельної ділянки – охоронна зона вздовж об’єкта енергетичної системи площею 0,0276 гектара. Детальний план території передбачає перенесення електроопор в межі червоних ліній вулиці.

Нагадаємо, раніше вже затверджували містобудівні умови та обмеження щодо проектування на цій ділянці будівель туристично-рекреаційної інфраструктури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus