USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинське ОДТМО побудує нову котельню

21 Червня 2019 21:29
Обласне дитяче територіальне медичне об’єднання зводитиме котельню на проспекті Відродження.

Містобудівні умови та обмеження для проектування нового будівництва котельні КП «Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання» Волинської облради затвердили наказом управління містобудування та архітектури Луцької міськради.

Замовником нового будівництва на проспекті Відродження, 30 виступило Волинське ОДТМО. Гранично допустима висотність будівлі становить 16 метрів, максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 60%, мінімально допустима відстань до межі регулювання забудови – 196 метрів.

Ділянка розташована у зоні санітарної охорони водозаборів другого поясу. Відповідно до генплану міста, частина ділянки віднесена до території медичних закладів, частина – до території зелених насаджень загального користування. Відповідно до плану зонування території Луцька, затвердженого рішенням міськради від 25 лютого 2015 року, ділянка площею 4,2407 гектара розташована у зоні розміщення лікарень та лікувальних закладів. Планувальні обмеження та обтяження земельної ділянки відповідно до плану зонування території міста відсутні.

Нагадаємо, поряд з будівлею Волинського ОДТМО цьогоріч запрацює новозбудований Волинський обласний перинатальний центр. Так, нещодавно у бюджетній комісії облради підтримали питання щодо спрямування 11 мільйонів гривень на закупівлю обладнання для закладу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus