USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

«Яровиці» стає ще більше: стартувала третя черга*

12 Грудня 2016 08:00
«Народні» назви районів у Луцьку змінюються, як і обличчя міста: район, який десятки років лучани звали «районом «Променя», тепер звуть не інакше, як «районом Яровиці».

«Винуватець» того – новий, потужний житловий комплекс, який росте на розі вулиць Винниченка і Яровиці, ставши «епіцентром» цього мікрорайону. Видніючись здалеку, виблискуючи новеньким фасадом, кардинально змінюючи пейзаж міста, «Яровиця» увійшла в онлайн-топи якісних луцьких новобудов.

Нещодавно стало відомо: на «Яровиці» розпочали роботу над третьою чергою – новим будинком, який вирізняється за своїм стилем від попередніх черг будівництва.

Якою ж є «начинка» новобудови?

СПЛАНОВАНИЙ В ДЕТАЛЯХ

На відміну від уже зведених будинків, які оформлені класично – облицювальною цеглою, – нова будова «одягнеться» у сучасну систему вентильованого фасаду в стилі «CUBE».

Система ця – одне з найбільш ретельно продуманих рішень, що поєднує естетику і практичність. Блоки вентильованого фасаду – зовні алюмінієві, всередині із ізоляційним матеріалом, – змонтовані так, що технологічний прошарок, що залишається між теплоізоляцією і облицюванням, забезпечує вільний рух повітряним потоком. Природний рух повітря в цьому прошарку не дозволяє збиратися конденсату і волозі, і є свого роду буфером, що значно знижує тепловтрати. Фасад такого типу є значно довговічнішим та енергоефективним.

Проект житлового комплексу вивчали експерти з енергозбереження. За їх висновками, «Яровиця» - як мінімум на 30% енергоощадніша від традиційних українських багатоповерхівок.



Тут використані сертифіковані 5-ти камерні металопластикові вікна із профілем SALAMANDER та новітнім мультифункціональним cклопакетом STOPRAY NEO. Такий склопакет назвали найбільш інтелектуальним продуктом. Спеціальне напилення із срібла та інших металів створюють ефект прозорого фільтра, який не тільки пропускає видиме світло, але і значно знижує проникнення сонячного тепла влітку і витік тепла взимку.



Надійні алюмінієві та металопластикові панорамні вікна із багатошаровим склом «тріплекс», який подбає про безпеку мешканців, просто не можуть не подобатися. Сонячне світло, вигляд з вікна, легкість в інтер’єрі - все це особливості архітектурних рішень.



Безпеку та швидкість пересування забезпечать надійні високоякісні ліфти Otis. Ліфти цієї компанії вирізняються низьким споживанням енергії, тривалим терміном служби і привабливим дизайном. На кожній сходинковій площадці передбачено по 2 ліфта.



Для максимального комфорту мешканців сплановано наземний та підземний паркінг. Кожен зможе обрати і придбати парко місце відповідно до своїх потреб та розміру автомобіля. Адже власне машиномісце – це не лише зручно, це комфортно,тепло та безпечно.

Також подбали про велопаркінги та комірки, в приміщеннях яких можна зберігати сезонні речі, складати великі предмети, дитячі візочки, спортивний інвентар і т.п .



«Власні благоустрій та інфраструктура «Яровиці» продумані так, аби задовольнити усі потреби мешканців – розповідає директор ОК «Яровиця» Андрій Петрук. Сучасний паркан із «габіону» та зелені насадження відгородять комплекс від міської метушні. У дворі комплексу спорудять сучасний дитячий та спортивні майданчики із функціональними тренажерами».

Якісними будуть і заходи безпеки, адже закриту територію доповнить сучасна система охорони: вхід до кожної секції житлового комплексу буде обладнаний картковою системою контролю доступу та відеонагляду.



До того ж покупець отримає квартиру із заскленими лоджією та балконом, готовою системою індивідуального опалення: двоконтурним котлом Bosch та радіаторами Kermi. А ще – з вхідними броньованими дверми з якісними замками, поліпшеною штукатуркою, стяжкою та усіма працюючими комунікаціями – від електромережі, водопостачання і каналізації до інтернету та телебачення

Транспортна розв’язка – краще не придумаєш: автобуси і маршрутки курсують від «Яровиці» в усі райони міста. До речі, біля житлового комплексу невдовзі спорудять окрему зупинку для громадського транспорту.

Зі слів забудовників, мета «ЖК «Яровиці» - це створення нової якості життя, втілення чогось такого, що буде сотні років служити людям і нагадувати їм про якісну роботу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Тоня Показати IP 12 Грудня 2016 08:43
Голиков сам по себе качественный мужик
Коля Показати IP 12 Грудня 2016 09:33
Буде сотні років служити? Ви жартуєте?
замполіт Кобилинськи Показати IP 12 Грудня 2016 10:21
А де там моя квартира за ато 2014 року
ветеран до замполіт Кобилинськи Показати IP 12 Грудня 2016 16:54
У ДАНЕЦКУ
Лучанин Показати IP 12 Грудня 2016 14:59
Фасад красивий. А тепер питання до всіх "дівчат і хлопців легкої поведінки" які дозволили будівництво такого великого житлового комплексу у тій частині міста, де нема грамотної дорожньої розвязки (хто їздить - той знає, як тут буває тісно), де не вистачає місць для діток у дитсадках і у школі?! Хоча б підземний паркінг буде - і на тому дякуємо..
Волинянка Показати IP 12 Грудня 2016 17:20
Особливо привабливим є той жовтий сарайчик на кругу між ялинками. Можна кіз випасати і від негоди ховатись, перекурити.
Лучанин до Волинянка Показати IP 12 Грудня 2016 19:31
Правду кажеш. Який дурень поставив той клозет? Хто дозволив?
Вася Показати IP 12 Грудня 2016 18:41
Ну і щастя приівалило Яровиці там буде Колібріс...От і слава , тому хто його забере з Грушевського
Маріанна Показати IP 14 Грудня 2016 17:51
Фасад крутий! Взагалі сам комплекс вражає своєю красотою та якістю! Паркінг-це взагалі великий +! Молодці

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus