USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

З'явився сайт, де можна стежити за життям свого будинку*

13 Січня 2016 09:35
В Україні запустився соціальний проект moydom.com для мешканців багатоповерхових будинків. Тепер кожен може зареєструватися на сайті у своєму будинку, стежити за його життям і проблемами, читати, що пишуть сусіди і повідомляти їм про проблеми.

Про це повідомляють автори ідеї проекту.

На сайті можна обговорювати і шукати ефективні рішення, а головне організувати і зібрати мешканців в одному місці для полегшення комунікацій і вирішення нагальних проблем.

Дуже важливим на moydom.com є те, що в будинок можна підключати керуючі компанії (ОСББ або ЖЕК). Це відкриває додаткові можливості як для жителів, так і для КК. По-перше, це можливість прямого діалогу, а по-друге, це спростить процедуру повідомлення мешканців і дозволить проводити опитування або віртуальні збори.

Необхідність такого проекту, на думку автора ідеї, очевидна, оскільки будинки та прибудинкові території дуже часто в жалюгідному стані. А найсумніше те, що кожен розуміє, що він зі своєю проблемою – «один у полі не воїн». Тому і потрібен moydom.com - для об'єднання мешканців.

На жаль, люди часто недооцінюють свої можливості і тому не починають діяти.

Окрім того, в Україні набув чинності новий Закон «Про особливості здійснення права власності», згідно з яким до 1 липня 2016 мешканці повинні визначитися з тим, хто буде здійснювати управління будинком, в іншому випадку орган місцевого самоврядування сам вибере керуючого або управлінську фірму, послуги якої потрібно додатково оплачувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ВВВ Показати IP 13 Січня 2016 10:09
реклама сайту без контактів і власника. реєструйтесь - передевайте свої дані хз кому
вітя до ВВВ Показати IP 13 Січня 2016 13:18
Будь уважнішим,чолоіче! http://moydom.com/admin
вітьку до вітя Показати IP 13 Січня 2016 17:44
вітьок, це ж адреса конституційного суду!
Лучанин Показати IP 13 Січня 2016 11:27
" в іншому випадку орган місцевого самоврядування сам вибере керуючого або управлінську фірму, послуги якої потрібно додатково оплачувати" - Хвилинку! Саме це і змінює даний закон? Тобто раніше директор ЖЕКу мав одну зарплату, а тепер буде мати декілька? Щось не зрозуміло. Що саме додатково оплачувати?
Роман до Лучанин Показати IP 13 Січня 2016 13:20
жкп реорганізують. Відкриють приватні підприємства які створять свою сітку тарифів. Краще збирати ініціативну групу будинку і робити осбб. також можна пройти навчання в центрі розвитку кварталу на вашиму районі. я власне пройшов такі курсиі отримав сертифікат що вмію управляти будином

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus