USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

10 посмішок убивць. ФОТО

3 Вересня 2012 12:05
Норвезький стрілок Андерс Брейвік ‒ останній звинувачений вбивця, що зберіг після арешту загрозливу і похмуру посмішку на обличчі. Від Чарльза Менсона до Теда Банді і Усами бен Ладена, подивіться на ці щасливі усмішки зла.

Підбірку усмішок убивць підготував bigpicture.ru
1. Говорячи про масових убивць, здається, що вони отримують насолоду від своїх дій. У звинуваченого бойовика з Осло Андерса Брейвіка після арешту на обличчі промайнула загрозлива посмішка, що нагадала посмішки інших вбивць. Бачачи очевидну радість, яку він отримував від своїх терористичних актів, адвокат Брейвіка вважає, що однією з причин події є його «можливе» божевілля. З іншого боку, Брейвік міг наслідувати головного героя з його улюбленого ТВ-шоу: «Декстер».

2. На цьому жахливому знімку, що викликає мурашки, зображений Джаред Лугнер з поголеною головою і маніакальною посмішкою. Цілком можна припустити, що у нього вираз обличчя доволі божевільний. Його звинувачують у стрільбі по конгресмену Габріель Гіффордс, а також у вбивстві ще шести осіб у січні 2011 року. У той час як вираз його очей видає в ньому деякі розлади психіки, існує свідчення того, що Лугнер планував свої атаки, перебуваючи при здоровому глузді і розумів моральні наслідки своїх дій.

3. Самовдоволену усмішку Лі Харві Освальда можна назвати усмішкою «Мони Лізи» серед посмішок вбивць. Чи дійсно вбивця Джона Кеннеді посміхався після того, як його заарештували за стрілянину в президента, що корчився від болю, чи це була всього лише вистава для глядачів? Два дні потому не залишилося сумнівів щодо шаленості виразу обличчя Освальда, коли він закричав після того, як був смертельно поранений Джеком Рубі.

4. Одним із найбільш смертоносних видів зброї серійного вбивці Теда Банді була його чарівність. Після того як його упіймали, вбивцю, який жорстоко вбив, принаймні, 30 (а можливо, 100 і більше) жінок в 1970-х роках, завжди бачили усміхненим. Банді, який був страчений в 1989 році, проявив рису соціопата ‒ жодних докорів сумління. «У дійсності вина нічого не вирішує», ‒ сказав він у 1981 році. «Я вважаю, що мені можна заздрити, оскільки не відчуваю за собою ніякої провини. Для цього просто немає причин ».

5. Усміхнена особа Усами бен Ладена стала символом того, що він не був покараний за терористичні акти 11 вересня. Але все змінилося 1 травня 2011 року, коли члени підрозділу Navy Seal Team Six двома пострілами в голову стерли з його обличчя цю посмішку.

6. Девід «син Сема» Берковіц ніяк не скидався на серійного вбивцю, коли влітку 1977 року він тероризував Нью-Йорк серією вбивств. З його боязкою посмішкою і соромʼязливою та незграбною поведінкою Берковіц, який досі в тюрмі, навряд чи відповідає образу сатанинського вбивці.

7. Хоча його справжнє імʼя Вері Ідхам Хеньянсьях, він більше відомий як Райан, усміхнений серійний вбивця з Індонезії. Райан був засуджений до смертної кари за вбивство 11 осіб, 10 з яких він поховав на задньому дворі батьківського дому. Він став знаменитим уже після свого арешту. Перебуваючи у вʼязниці, він опублікував мемуари і навіть випустив поп-альбом.

8. Вбивця з татуюванням на лобі свастики, ймовірно, не дуже стурбований тим, як буде його сприймати широка громадськість бачачи, що він посміхається. І за останні чотири десятиліття усміхнене обличчя і дикі очі Чарльза Менсона стали визначенням слова «божевільний».

9. Для деяких людей тільки одна річ є більш страшною, ніж серійні вбивці. Це клоуни. Джон Уейн Гейсі, який в 1970-х роках убив 33 хлопчиків і молодих чоловіків, був і тим, і іншим. Гейсі виступав на дитячих святах і благодійних заходах в ролі клоуна Пого. Перебуваючи у вʼязниці, він навіть зайнявся живописом і часто створював портрети усміхненого Пого. У 1994 році, коли Гейсі, врешті-решт, був страчений, його останні слова: «Поцілуй мене в дупу» вийшли не зовсім веселими. Люди були щасливі бачити його страченим. Він ніби пожартував в останній раз: «Не треба плакати за клоуном».

10. Звичайно, у дельфінів чудові посмішки, такі ж, як і в їхніх небезпечних двоюрідних братів, косаток. І коли морські біологи фактично називають їх косатки, чому люди повинні дивуватися, що вони живуть, виправдовуючи свою репутацію? У лютому 2010 року Тілікум (Tilicum), косатка-самець з океанаріуму «SeaWorld» в Орландо, посунув під воду 40-річну жінку-тренера, втопивши її. Це був третій такий інцидент за останні двадцять років за участю Тілікума. Після річної перерви, а також із введенням нових заходів безпеки йому знову дозволили брати участь у виставах. Зараз Тілікума можна побачити працюючим разом з його дочкою Малією і онуком Труа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
D Показати IP 3 Вересня 2012 12:57
Ну і на ф.і.г.а показщувати ці мордяки? Для чого про них писати, знімати передачі, взагалі згадувати? Вся ця популяризація може спонукати подібних їм дебіляк до подібних дій.
1 до D Показати IP 3 Вересня 2012 16:22
100%
SASHA Показати IP 3 Вересня 2012 13:49
Цілковита правда!!!! Підтримую опонента!
Таня Показати IP 3 Вересня 2012 13:51
Повністю погоджуюсь з "D".
тиць-здиць Показати IP 3 Вересня 2012 14:11
Одухотворьонниє ліца. В Чикатіла теж посмішка чарівна. Вимагаю додати до списка.
ПСИХОЛОГ Показати IP 3 Вересня 2012 15:25
І для чого це...?
Exaboto Показати IP 3 Вересня 2012 16:35
Менсон особисто нікого не вбив.
сеня Показати IP 3 Вересня 2012 17:28
а наш папик в законе де...
Ну Показати IP 3 Вересня 2012 18:07
Ну капець, та косатка чи дельфін, чи що воно, "замочило" в буквальному сенсі людину, а вони з ним ще й панькаються, напевно з косаткою -дельфіном попрацювали спеціальні косаточно-дельфінськи психологи "вилікували" і випустили знову виступати, подумаєш, може ще когось втопить, зате по відношенню до істоти - гуманно, а то ще б морально травмувалось, якби в виставах брати участь не дозволили
Вінстон Показати IP 4 Вересня 2012 08:09
А де гітлер та сталін? Вони ж міліонів повбивали, а є фотки де сидять та ржуть....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus