USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

33-річна саломанка-товстунка заважила 178 кілограмів

7 Грудня 2009 08:44
Волинянка Наталія Букраба була визнана найважчим самоманом-товстуном – вага її тіла сягнула 178 кілограм.
Таке фоторепортер «ВН» побачив учора під час четвертого чемпіонату любителів сала «З любов’ю до ...сала» в Луцьку в пивному клубі «Майдан».


Трофеями свята салопоклонства стали такі ось поросятка. Тіла дав один з підприємців з села Копачівки, декорували вже у Луцьку.

Впродовж дійства гостей розважав ансамбль «Писанка» з Рожищ. Жінки співали і танцювали кілька годин, поглядаючи на стіл з бутербродами.  


Ідеологу чемпіонату Віталію Іваницькому і представнику книги рекордів України Ігорю Підчибію наливають \"до сала\". Під сало? Залюбки!


Один з сальних фанатів – Юрій Просвіров – намалював на шматку сала карту України. Каже, витратив 200 гривень на продукт та 50 гривень на спеції. Працював всю ніч. Віддавати картину шкода, проте сказав, що запасся салом в шоколаді, тому без свинини не обійдеться. 

Головною стравою чемпіонату був кількаповерховий салбургер площею 68 квадратних метрів. Його центральною фігурою стала чудернацька конструкція з сала і хліба. Автори витвору сказали, що це Луцький замок. Підчебій сказав, що вважає це витвором мистецтва.  


Чемпіонат «З любов’ю до ...сала» дожився вже й до книг. Під час презентації книги Віталія Іваницького, організатори чемпіонату говорили про те, що вібрації людини і свині - схожі. А в той час директор Волинської обласної друкарні Дмитро Головенко уважно вивчав чи то сенсаційні відкриття Іваницького, чи то якість друку

Під час дійства традиційно лунали присвячені салу пісні. Звучали твори у виконанні шанованих усім народом артистів. Голос Михайла Поплавського співав про сало, що «до душі припало», Вєрки Сердючки – що вона «ай лов ю, ай лов ю, дуже сала я хочУ». Був і сальний гімн, написаний ще до першого чемпіонату: «Що у світі наймиліше? Сало! Найсмачніше, найніжніше? Сало!».

Ті, кому пісні не остогидли багато раз повторювані пісні, записували їх на мобільники.

Михайло Киденько - рекордсмен-саложер: з’їв один кілограм сала за 16 хвилин 42 секунди. Після чого почував себе дуже навіть бадьоро: аж танцював.



Інші теж дуже старалися



Усе, що з завалів сала не з\'їли під час чемпіонату, організатори обіцяли віддати у дитячі будинки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
VSC Показати IP 7 Грудня 2009 10:05
"Тіла дав один з підприємців з села Копачівки" - скорее трупы. Тетку, весом 133 кило, можно разве что пожалеть. Фото традиционно не выдерживают критики.
то VSC Показати IP 7 Грудня 2009 10:13
читай уважно перед тим як критикувати (((
Лучанин Показати IP 7 Грудня 2009 10:28
Дудлити горілку, жерти сало під час посту, та ще й хвалитися про це на всю Україну – дуже похвально. Слава Віталію Іваницькому!
VSC Показати IP 7 Грудня 2009 12:17
Исправление для возмущенного от 7 грудня, 10:13. ТЕТКУ ВЕСОМ 178 )СТО СЕМЬДЕСЯТ ВОСЕМЬ)МОЖНО ТОЛЬКО ПОЖАЛЕТЬ.
seal Показати IP 7 Грудня 2009 13:15
До Лучанина. Згідний з Вами. Чомусь, на жаль, у Луцьку стає традицією з неправильним вибором дати проведення тих чи інших заходів. Згадати хочаб останній турнір по пауерліфтингу в день пам'яті жертв голодомору. Якось воно не по християнськи виходить. Хоча проти самого чемпіонату любителів сала я особисто нічого не маю. Але ж потрібно часом і мізки включати, що і коли проводити.
Юка Показати IP 7 Грудня 2009 13:48
в народі побутує думка, що від сала не поправляються. А ось Наталія Букраба довела протилежне :)
seal Показати IP 7 Грудня 2009 14:44
До Юки. Все залежить від кількості спожитого продукту.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus