USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

3D-відео можна буде знімати вдома

19 Серпня 2010 09:43
Тривимірне відео з якісним звуком стане можливо знімати вдома - японська компанія «Фуджіфільм» виводить на ринок камеру, яка поєднує в собі можливості звичайного фотоапарата з 3D камерою.

Про це 18 серпня повідомив УБР.

Новий 3D-фотоапарат Fine PixW3 - це портативна камера, яка може знімати тривимірні відеоролики. Адже має подвійний об'єктив і матрицю.

«Найголовніше, що камеру можна підключити до звичайного телевізора, дивитися на нього і фотографії, і відео в хорошій якості», - каже представник компанії-виробника Кет Трісдейл.

Вага камери - 250 грам, об'єктиви мають триразове збільшення. Переглянути тривимірні мультимедійні файли можна на спеціальному екрані розміром 3,5 дюйми. Без спеціальних окулярів. А от при підключенні до звичайного комп'ютера або телевізора - ними потрібно скористатися.

«Ви можете бачити класичну композицію і класичну техніку виконання знімків, проте коли ви надягнете окуляри, то побачите зовсім іншу картину», - розповів фотограф Мет Трім.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus