USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Американці перетворюють гарбузи на монстрів. ФОТО

23 Жовтня 2012 15:49
Голови монстрів, героїв мультсеріалів та фільмів створюють американські майстри з гарбузів. Серед персонажів - Лизун із «Мисливців за привидами», лялька-вбивця Чакі, вампір – Джонні Депп та інші страшки.

Про це повідомляє Українська правда життя з посиланням на The Sun.

Американські умільці Рей Віллафейн та Енді Берггольц створюють оригінальні роботи із звичайних гарбузів. Чоловіки вирізають на рослинах відомих персонажів мультсеріалів та фільмів.



На кожен такий шедевр іде близько 2 годин.



43-річний Віллафейн колись працював учителем мистецтва. Талант «гарбузового різьбярства» відкрився в нього, коли один з учнів попросив його зобразити щось на плоді.



«Дуже часто в мене немає попереднього уявлення, що саме я вирізатиму, я просто починаю вирізати і до мене приходять креативні думки», - пояснює чоловік.
За словами умільця, витвір не завжди виходить таким, яким його задумав сам автор « і трапляється так, що мені доводиться викидати гарбуза і починати спочатку", - зізнається Віллафейн.



Митець каже, найважливіше в його роботі – це правильно обрати гарбуз, тож іноді він відбраковує і 50 помаранчевих велетнів, поки не знайде підходящий.



Секрет майстра – гарбуз має бути важкий, із достатньо товстою шкірою, щоби вирізати з нього 3D обличчя.
Хелловін для Віллафейна – гаряча пора, він створює скульптури для вечірок по всій країні.



«У цю пору року я особливо зайнятий, але я люблю мою роботу – вона весела, і я відчуваю ніби створюю щось майже чарівне. Коли ти робиш гарбузу кльове обличчя, він наче оживає, наче ти вдихнув життя в гарбуз», - розповідає скульптор.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
12 Показати IP 23 Жовтня 2012 16:12
вражаюче

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus